Farklı çalışma kitabında formüllü olanları başka sayfaya aktarma2

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
Farklı çalışma kitabında formüllü olanları başka sayfaya aktarma2

arkadaşlar çok özür diliyorum dünkü örnekler çok karışık idi tekrar ekliyorum örnekleri zaten bakınca anlıyacaksınız çok basit örnek2 deki kalanlar sayfası ile örnek1 i inceleyin yeter

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
arkadaşlar dünden beri ilgiyle bu konu ya yazılacak cevabı bekliyorum yok mu bir arkadaş

Excel Vers. ve Dili
excel- 2003 Türkçe
arkadaşım günaydın. Tekirdağlısın galiba. Sana bir önerim var neden örnek1 ile Örnek2 yi aynı dosyada toplamıyorsun. Daha kolay formül bulabilirsin.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

B15 hücresine aşağıdaki formülü yazıp denermisiniz.

Not: Formüldeki dosya yolunu ('C:\Documents and Settings\Belgelerim\[örnek2.xls]) kendinize göre değiştirmeyi unutmayın.

Kod:
=DÜŞEYARA(B14;'C:\Documents and Settings\Belgelerim\[örnek2.xls]Kalan miktarlar'!$J$3:$L$65536;3;0)

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
eyvallah ustam ya çok teşekkürler gerçekten oldu

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Tr
Sayın feraset045, sanırım hastaneler için istiyorsunuz,

size hazırlık aşamasında olan bir çalışmamın 2 sayfasını gönderiyorum. Orada bütçe kalemlerindeki ödenekler seçimle otomatik gelmektedir.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
canar_55 arkadaşım aradığım aynen buna benzer birşey

Sayın feraset045, sanırım hastaneler için istiyorsunuz,

size hazırlık aşamasında olan bir çalışmamın 2 sayfasını gönderiyorum. Orada bütçe kalemlerindeki ödenekler seçimle otomatik gelmektedir.

Kolay gelsin.
arkadaşım bu çalışmanın ilk aşaması çok güzel olmuş inŞALLAH devamı gelir
baya hoş olmuş gönderdiğiniz dosya

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Tr
Aslında çalışmamın % 90 kadarı bitmişti. Bir ihaleyi lüzumdan başlayıp sözleşme imzalanıncaya kadar götürüyordu. Ancak, ihale dökümanlarını auto_run cd rom formatında yapmaya başladık. O nedenle birçok kırtasiyeden vazgeçtik. Doğal olarak bu çalışmayı tamamlama isteğim kayboldu.

Siz düşey ara çalışması isteyince bu çalışma aklıma geldi. Kodlara bakarsanız içerisinde onlarca makro vardır. Ben sizin ihtiyacınıza göre sayfalarını sadeleştirip gönderdim.

Yakında e-ihaleye geçileceğinden bu excel çalışmalarımız birer anı olarak kalacak.

Saygılarımla.