Farklı Dosyalardaki Sayfalardan, Tek Bir Dosyadaki Sayfaya Veri Kopyalama

cimcoz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
MS Office Plus 2016 & Mac OSX
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-04-2027
Merhabalar,

Farklı çalışma dosyalarım var.
Adları;
Book1
Book2
Book3
Book4 diye devam ediyor.

Her çalışma dosyasında Data adlı sayfa var.
Book1 Data sayfasından örnek olarak A2-W95 aralığındaki tüm verileri BookSon adlı çalışma dosyamdaki AllData sayfasına aktarmak istiyorum.(A-W sütunaralığı hep sabit olacak)

Ancak çalışma dosyalarımdaki veri aralıkları değişken ve örneğin ilk dosyamda (Book1) A2-W95 iken, ikinci dosyamda (Book2)A2-W124 aralığı var. Sonuç olarak tüm çalışma dosyalarındaki aynı sayfa adlarındaki verileri tek bir dosyaya alt alta kopyalamak istiyorum.

İhtiyacım, Book1 A2-W95 ile, Book2 A2-W124 aralığındaki verileri BookSon adlı dosyadaki AllData sayfasına alt alta kopyalamak/taşımak istiyorum. (kopyalamayı tercih ederim çünkü o dosyalara farklı kişiler hergün yeni veri giriyorlar.)

BookSon adlı dosyamdaki AllData sayfasının son dolu halini A2-W219 (95+124 olarak) olarak görmem için gerekli fonksiyon ya da makro konusunda yardımlarınızı rica ederim.

İlk iki dosyam için taşıma/kopyalama örneğini elde edersem devamını getitirim kanımca, zira 23 tane çalışma dosyam var daha da artabilir. Ve içindeki Data sayfasındaki veriler hergün artmaktadır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Dosya örneklerine bu linkten ulaşabilirsiniz:
http://s5.dosya.tc/server5/mixe22/Ornek.rar.html

Son düzenleme: