Farklı kaydet ile otomatik seri numara verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2007/EXCEL 2007 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
17-11-2024
çalışma kitabını açıp farklı kaydet dediğimiz anda j13 hücresindeki sayının 1 artmasını istiyorum.

Ilginize teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
17-11-2024
farklı kaydet ile otomatik seri numara verme

teşekkürler elinize sağlık,
sonradan gönderdiğim sorunumu halletim.
yanlız dosyayı farklı kaydet dediğimde numarayı +1 arttıryor tamam ama dosya açıkkken sadece kaydet dediğimdede numarayı arttırıyor.
ben dosya içierisindeyken yaptığım çalışmalarda kaydet dememe karşılık arttırmasın numarayı.sadece bir defa şablonu açtığımda farklı kaydet dememde bu sayı artsın

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
yanlız dosyayı farklı kaydet dediğimde numarayı +1 arttıryor tamam ama dosya açıkkken sadece kaydet dediğimdede numarayı arttırıyor.
ben dosya içierisindeyken yaptığım çalışmalarda kaydet dememe karşılık arttırmasın numarayı.
Göndermiş olduğum dosya da kitap açılışınbda ilgili hücredeki değer 1 artar.Ve kitabı kaydet dediğinizde ise bu artış olmaz.Bir kez daha kontrol eder misin ?

Excel Vers. ve Dili
17-11-2024
göndermiş olduğum dosya da kitap açılışınbda ilgili hücredeki değer 1 artar.ve kitabı kaydet dediğinizde ise bu artış olmaz.bir kez daha kontrol eder misin ?
malesef kaydet denildiğindede +1 artış yapıyor

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Kitabı açıyorum.Kaydet diyorum, bir artış olmuyor.Ama Kitabı kapatıp tekrar açtığımda + 1 artış oluyor.

Excel Vers. ve Dili
17-11-2024
Kitabı açıyorum.Kaydet diyorum, bir artış olmuyor.Ama Kitabı kapatıp tekrar açtığımda + 1 artış oluyor.
konuyu size şöyle tarif edeyim.Bir TEKLİF ANA ŞABLONUMUZ var buradaki referans numaramız farklı kaydet dediğimizde hem teklif ana şablonumuzda J13 HÜCRESİNDEKİ T000001 DEĞER +1 artacak hemde farklı kaydedilen dosyamızda +1 artacak.ama farklı kaydet dediğimiz dosyadaki değer +1 artmış hali ile sabit kalacak.yani kapatıp tekrar açtığımız FARKLI KAYDEDİLEN dosyada ARTMASINI İSTEMİYORUZ.

2.Bir sorunumum daha var Teklif şablonu ytl-1 dosyamızdaki ilgili hücrelerin açıklamasında detaylı olarak yazdım.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
SAYGILARIMLA

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
17-11-2024
Merhaba kolaygelsin.
Gönderdiğiniz dosyayı inceledim.Bazı sorunlar devam etmekte,

TEKLİF ŞABLONU YTL-1 dosyasını farklı kaydet dediğimizde farklı isim ile kaydedilen dosya +1 artıyor ama TEKLİF ŞABLONU YTL-1 DOSYASI ESKİ RAKAMDA AYNI DURUYOR.

DİĞER DOSYA İLE İLGİLİ İŞLEMLERİ İSTEMİYORUZ ARTIK.

BU SORUNUDA ÇÖZERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM.
TEŞEKKÜRLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...