Farklı Kitaplardan Veri Birleştirmek

Arkadaşlarım İyi Çalışmalar. Sizlerin Yardımınıza İhtiyacım Var. Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok Memnun Olurum.
Benim
Genel, Girdi Tutanakları, Çıktı Tutanakları Olmak Üzere 3 Dosyadan Oluşan Çalışmalarım Bulunmaktadır.

Bu Dosyalardan Girdi Ve Çıktı Tutanakları Dosyalarına Depomuzdan Giren Ve Çıkan Malzemeleri Yazmaktayım Ve Bunların Kaydını Tutmaktayım. G-1,G-2,G-3,G-4,Ç-1,Ç-2 Gibi Devam Etmekte.

Bir De Genel Adlı Dosya Oluşturmak İstiyorum. Buda Girdi Genel Ve Çıktı Genel Adlı 2 Sayfa Yapmak İstiyorum. Bu İki Sayfada Veri Güncelleme Butonu Yapmak İstiyorum Ve Butuna Bastığımda Girdi Genel Sayfasına İstediğim Bilgilerin Girdi Tutanakları Dosyasından Alması Ve Alt Alta Kopyalaması, Aynı Şekilde Çıktı İçinde Geçerli ….

Not: Girdi Ve Çıktı Tutanalarındaki Verilerde Formül İle Veri Çağırdım. Genel Adlı Dosya Ya Veri Aktarılırken Formülsüz Eklenirse… Örnek Dosyalar Ekledim.

Bu İşlemi Makro Kullanarak Mı Yapılır Yoksa Formül Kullanarak Mı Yapılır Arkadaşlar. Uygulayacağımız Yöntemde Girdi Ve Çıktı Tutanakları Kapalı Olacak Arkadaşlarım.

Arkadaşlarım Anlatmak İstedikelimi Umarım Anlatabilmişimdir. Kırıcı Veya Başka Türlü Kelimeler Kullandıysam Özür Dilerim. İlginiz Ve Emeğiniz İçin Şimdiden Sizlere Çok Teşekkür Ederim.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Arkadaşlarım iyi çalışmalar. Bana yardımcı olacak olan arakadaşım yok mu