Farkli Kitaptaki Verileri Tek Kitapta Birleştirme

Excel Vers. ve Dili
2003
Slm,

Aslında yapmak istediğim çok zor bir uygulama değil.Özellikle burdaki örnekleri görünce.Ama kodlama bilgim olmadığından örnek makrolarla işin içinden çıkamadım.Sorun şu bir kaç farklı kitaptaki belli sayfalarda yer alan verileri tek bir kitapta tek bir sayfada alt alta görmek istiyorum.Konuyla ilgili örnek dosyaları ekte gönderdim ve gerekli açıklamaları dosyalara yazdım.Şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003
Yazdığınız kod için çok teşekkürler.Hakketen istediklerimizi eksiksiz yapıyor.
Bu uygulamayı şu şekilde geliştirmemiz mümkün olabilirmi acaba?Çünkü ileride buna da ihtiyaç duyacağız gibi.Şimdi her kitapta tek sayfa vardı.Her kitapta değişik sayıda sayfa olduğunu düşünelim.Satışlar1, Satışlar2... gibi.Bu sayfalar her kitapta değişik sayıda ve değişik isimde de olabilir."Toplu" dosyasında her çalışma kitabındaki ayrı sayfalardaki bu verileri yine aynı mantıkla tek sayfada alt alt alta görebilirmiyiz. Bu zannedersem öncekine göre biraz daha zor olacak bir uygulama.Bunla ilgili de bir çalışma yapabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
2003
Yazdığınız kod için çok teşekkürler.Hakketen istediklerimizi eksiksiz yapıyor.
Bu uygulamayı şu şekilde geliştirmemiz mümkün olabilirmi acaba?Çünkü ileride buna da ihtiyaç duyacağız gibi.Şimdi her kitapta tek sayfa vardı.Her kitapta değişik sayıda sayfa olduğunu düşünelim.Satışlar1, Satışlar2... gibi.Bu sayfalar her kitapta değişik sayıda ve değişik isimde de olabilir."Toplu" dosyasında her çalışma kitabındaki ayrı sayfalardaki bu verileri yine aynı mantıkla tek sayfada alt alt alta görebilirmiyiz. Bu zannedersem öncekine göre biraz daha zor olacak bir uygulama.Bunla ilgili de bir çalışma yapabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
2003
örneği inceleyin...