Farkli Sayfalardakİ Ayni HÜcrelerİn Sayfa1de Siralanmasi

Excel Vers. ve Dili
2003
Aylara GÖre AyirdiĞim Sayfalarin "I" SÜtunundakİ HÜcrelerİn Sayfa 1'dekİ O, P Ve Q'dekİ Sutunlarinda BelİrledİĞİmİz Şekİlde Aylara GÖre Nasil Siralariz? Tabİİ Kİ "I" SÜtunlarindakİler Bİrer Örnektİr. Ama İÇerİk Aynidir. Sadece Yillik Yapilirken Yerlerİ DeĞİŞebİlmektedİr. Az Verİ De Olabİlİr. Çok Verİ De Olabİlİr. Bu Sorunu Nasil ÇÖzebİlİrİz?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar,

Hocam, beni yanlış anlamayın ama, ben yine hiçbirşey anlamadım :)

(1) Aylara GÖre AyirdiĞim Sayfalarin
Tamam ay isimlerinde sheet'ler var.
(2) "I" SÜtunundakİ HÜcrelerİn
I sütunundaki hücreleri de gördüm. Bunlar dünkü problemden kalana benziyor.
(3) Sayfa 1'dekİ
Tamam Sayfa1'i de gördüm.
(4) O, P Ve Q'dekİ Sutunlarinda BelİrledİĞİmİz Şekİlde
Dün bu kısımla baya bir uğraşmıştık. Peki ...
(5) Aylara GÖre Nasil Siralariz?
Bu ne demek ? Nasıl aylara göre sıralarız? anlamadım ki....
(6) Tabİİ Kİ "I" SÜtunlarindakİler Bİrer Örnektİr.
Tüm sayfalardaki bu listelerin içeriği aynı mıdır?
(7) Ama İÇerİk Aynidir.
?
(8) Sadece Yillik Yapilirken Yerlerİ DeĞİŞebİlmektedİr.
?
(9) Az Verİ De Olabİlİr. Çok Verİ De Olabİlİr.
?
(10) Bu Sorunu Nasil ÇÖzebİlİrİz?
Tam olarak anladığım tek şey bu ... BİR PROBLEMİNİZ VAR :)

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
hocam sayfa 1 de ana kod amaçkod ve kazanım açıklamalar var ya hocam, aylara ait"I" sütundaki verileri bir combobox yardımıyla sayfa1'e o, p, q'ye aktaralım. sadece bunu istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003
fpc hocam yıllık yapılırken elimizde 202 tane kazanım var. tabii bir o kadar amaç var. yani elimizde olan veriler yine amaç ve kazanımlar bir de başlıkları olan psikomotor alan, sosyal-duygusal alan, dil alanı, bilişsel alan, özbakım becerileridir. değişen bir şey yok. sadece bu veriler sayfa1'e aktarılırken o,p,q'ye sizin sıraladığınız şekilde aktarılması mümkün müdür?

Excel Vers. ve Dili
2003
Fpc Hocam, şimdi de aynı userform2 yada farklı userform üzerinde olursa userform2 ile bağlantılı olmak koşuluyla;
1-her ayın son sayfasında Kavramlar, Alan Gezileri, Belirli Gün ve Haftalar yer almaktadır.
2- Bu başlıkların altında bazı veriler yazılmış, diğerleri boş bırakılmıştır.
3- Boş bırakılan hücreleri öğretmen çizelge üzerinde kendisi girecektir.(siz buraya karışmıyorsunuz.)
4- Benim istediğim ay seçtiğim zaman kavramlar başlığının altındaki veriler, alan gezileri dediğim zaman o ay ile ilgili veriler,Aile Katılımı dediğim zaman o ay ile iilgili veriler, Belirli gün ve Haftalar dediğim zaman o ay ile iilgili verilerin userform2 yada bağlantılı userform üzerinde gösterilmesi ve bu verileri istediğim yere yapıştırabileyim.

Son düzenleme: