Farklı sayfalardaki sadece belirli bir tarihin tablosunu kopyalamak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 , İngilizce
herkese merhaba ,
benim uzum zamandır içinden çıkamadığım bir sorunum var , şöyle ki 24 farklı bölgenin satışları farklı dosyalarda. her bir dosyanın içerisinde de 6 sheet var. bu sekmeler ilgili ayın haftalarını gösteriyor.(bazı ayların artık ay olması nedeniyle 6 tane) her bir sheetin içerisinde de ilgili günün satış rakamları ve diğer verileri bir tablo halinde bulunuyor. fakat bu tablolar kümülatif geldiği için aslında bir noktada bir önceki günün tablosuna basit bir şekilde linkli. yani kümülatif toplam için bir önceki günlük ziyaret hedefi+bir önceki günkü toplam ziyaret hedefi gibi basit bir formülü var.şimdi benim istediğim ayrı bir sayfaya bu 24 dosyadaki sadece son gün satışlarının olduğu tabloyu alıp alt alta yapıştırmak , normal şartlarda bu işlemi manuel olarak her dosyaya girip kopyalayıp yapıyorum , bu da benim için ciddi zaman kaybı oluyor. Özetle işin sorgusu “eğer tablo tarihi = ayın songünü ise ilgili gündeki tüm tabloyu git diğer sayfada x bölümüne yapıştır” olmalı.

NOT: tablo, ortak kullanımda olduğu için hücre içerilerinde formüllerde değişiklik yapmak riskli olacaktır.

İlgilenen ve okuyan , kafa patlatan herkese şimdiden sonsuz teşekkürler
saygılar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 , İngilizce
yardım edebilecek kimse yok mu ?