farklı şekildeki hücrelerde tarihleri sıralı listeleme

Excel Vers. ve Dili
excel2003
2 gün formda dolaştım ama aradığım türde gerhangi bi bilgi veya yöntem bulamadım
ekteki dosyada ay4 den başlayıp bz4 e kadar giden satır aralığında bir hürede tarih yanında miktar birbirini takip ederek gidiyor bunu ben ne yapsamda ikinci sayfada bana sıralı tarih listesi olarak karşıma çıkar umarım derdimi anlatabildim

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba cdroy1. Sayfa 2 de nasıl bir tablo oluşmasını bekliyorsanız, onu belirtmeniz size daha kolay yardımcı olunmasını sağlar. Yani müşteri adı, tarihleri de doldurun.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
merhaba yardım edebilirsen çok sevinirim
yeniden dosyayı düzelttim en yakın tarihle başlarayar alta doğğru sıralama yaptırmak mümkünmü alakandan dolayı şimdiden teşekkür ederim

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Yardımcı olmaya çalışacağım.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
cdroy1 özür dilerim, denedim ancak benim bulacağım çözüm makrosuz olacak ve bu da dosyayı oldukça ağırlaştıracak. Eleştiri olarak algılama, sadece bir tercih olarak ben olsam böyle hacimli bir dosyayı bu tarzda kurmazdım. Bu tarz bir kurgu dosyayı olduğu gibi takip etmeye uygun bir tarz. Raporlama için pek uygun değil. Benim bu tür durumlar için uygun bir programım vardı, onu vermek isterdim ama şu anda yurtdışındayım ve dosya yanımda değil. Kusura bakma, yardımcı olamadım. Ustalar makro yazarsa daha iyi bir çözüm olur.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
teşekkür ederim herşey için
sorumun başında bekliyorum umarım bi bilen bu soruya denk gelir ve yardımcı olmak ister ben uğraştım beceremedim :roll:
yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel2003
hiç bi fikri olan yokmu :roll: :???: