Fatura ve irsaliyede eksiklik

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
FATURA ve irsaliyede eksiklik

selam arkadaşlar foruma iki aydır aboneyim çok şey öğrendim insanın ihtiyaçları ve acziyetleri öğrenmeyi gerektiriyo öğrendikçe o alanda güçleniyorsun ben unlu mamulleri işinde çalışıyorum fatura ve irsaliye kesmem lazım levent kardeşin programını indirdim sağolsun ferhat abi bendeki şablonlara uyarlayıverdi fakat bazı eksikler var satırlarda toplamları otomatik yapmıyo ve en altta toplam ara toplam kdv ve genel toplam kısmı olmadı eski versiyonda vardı yardımcı olursanız sevinirim vaktim daralıyor

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
yaa siz ki ne zor tablolara imza atan programlar yapıp paylaşan efendilersiniz oysa dedim yaa sıkışık durumdayım pazartesi baskıdan kağıtlar gelecek hergün otellere ve bakkallara irsaliye kesmem lazım lütfen bi bakıverin

Excel Vers. ve Dili
10 TR 2013 excel TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-03-2024
sayın splendid38 soruyu yanlış yere koymuşsunuz o yüzden cevap alamamışsınız

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
kardeşim ilgine teşekkürler öncelikle nerde oynama yaptın anlayamadım ve bu forumu nerde açmam lazımdıki yardım alayım

Excel Vers. ve Dili
2003 - TR / 2007 - TR
Sadece bazı formülleri silmişsiniz.. B Tipi Ürünler sayfasında ayraçları (.) ile girmişsiniz (0.60) ayraçlarda virgül (,) kullanılmalı... IRS ve FAT sayfalarında ise G22, S22, CB22 ve CO22 deki formülleri aşağıya kadar kopyalandı. (Bazıları silinmiş), ve Toplam formülü düzeltildi..

Excel Vers. ve Dili
office xp pro türkçe
sayın splendid38

kdv oranları nı kafadan uydurdum %8 olduğunu varsayarak
bi inceleyin böylemi istiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
2003 - TR / 2007 - TR
Ekli dosyada toplam satırları kdv oranları ayrı ayrı 1 ve 8 e göre düzeltildi..

Excel Vers. ve Dili
Mr Step Back
"FAT" Sayfasında DE22 ile başlayan %KDV sütununa kdv oranlarının otomatik gelmesi için;

Kod:
=EĞER(G22="";"";DÜŞEYARA(G22;'B TİPİ ÜRÜNLER'!A3:J8;10;YANLIŞ))
formülünü girsek nasıl olur?

Ama bunun için "B TİPİ ÜRÜNLER" sayfasında "J:J" Sütununa KDV oranlarıyla ilgili bir sütun açalım ve % oranlarını yazalım...

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun bu foruma nasıl dadandım bilemiyorum ama çok güzel diğer mesele kaç gündür ümidi kesmişken kaç kişi alaka gösterdi çok sağolun sayıN htrk kardeşin gndermiş olduğu tamam fakat KDV kısmını anlayamadım ekmek 1 tatlı unlu mamül pasta falan 8 ama yüzde doksan ekmek kesiyoz arada bi diğerleri bence çok güzel olmuş

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
oradaki a tipi ürünlerle alakam yok forumdan indirdiğim gibi kaldı

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Allah' şükür sabahın yedisi geceden beri burdayım hala yatmadım ama artık bende excelden fatura ve irsaliye kesiyom hala ufak tefek eksiklerim olsada yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler