Soru FAZLA SAYFA OLAN ŞABLONDA ANA SAYFA YAPMAK

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
Merhaba arkadaşlar. Başlığımı eksik girmiş olabilirim. Lütfen kusuruma bakmayın. Tamamen bilmemezlikten. Benim şöyle bir sorum (sorunum var). Mümkün müdür bilmiyorum. Benim yaptığım excel tablosunda yaklaşık 15-20 adet sayfa var ve bu excel tablosunu iş yerinde 7 kişi kendi bilgisayarlarından girip kullanacaklar. Bende bu sebepten ötürü karışıklığa mahal vermemek adına exceli her açtığımda ilk baştaki "VERİ GİRİŞİ" adlı sayfanın anasayfa olarak açılmasını istiyorum. Bazen 4. sayfada ctrl+s yapıp kapattığımda, exceli yeniden açtığımda 4. sayfa geliyor ekrana. ben bunu istemiyorum. Onun yerine her zaman ilk sayfa görünsün istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Yardımcı olacak arkadaş varsa memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Aşağıdaki kodu VBA sayfasında "BuÇalışmaKitabı" nın kod bölümüne yapıştırıp dener misiniz?
Kod:
Private Sub Workbook_Open()
    Worksheets("Sayfa1").Activate
End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
AŞAĞIDA MAKRO İÇERMEYEN ÇALIŞMA KİTAPLARI KAYDEDİLEMEZ
VB PROJESİ

BU ŞEKİLDE HATA VERİYOR HOCAM NEYİ YANLIŞ YAPTIM ANLAMADIM GERÇEKTEN

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Kaydet/Farklı Kaydet Penceresinde Kayıt Türü olarak Makro İçerebilen Excel Çalışma Kitabı seçeneğini seçiniz.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN.
ŞU KODLARLA HALLOLDU.

Sub auto_open ()
Sheets ("sayfa1").Select
end Sub

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Hatırlatma;

Büyük Harf Kısıtlaması:
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
Kusura bakmayın. Bilmiyordum. Bundan sonra dikkat edeceğim. Bu başlıkta belirttiğim sorunumu çözdüm. Çözümlendiğine dair nereye mesaj yazmam gerekiyor?