"Filtre fonksiyonu" yerine ne kullanılabilir

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
Merhaba Arkadaşlar,
Excelimde maalesef FİLTRE fonksiyonu yok.. A sütununda olup B sütununda olmayan "veriyi" C sütununa yazılmasını istiyoruz. Nasıl yapabiliriz.. Teşekkürler
(yani a1 den a5 e kadar 5 tane isim yazılı, b1 de bir isim ve b2 de bir isim yazı... C sütununda da Otomatik olarak, (yazılan formül gereği), 3 isim yazılması gerekli

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-12-2029
Merhaba Arkadaşlar,
Excelimde maalesef FİLTRE fonksiyonu yok.. A sütununda olup B sütununda olmayan "veriyi" C sütununa yazılmasını istiyoruz. Nasıl yapabiliriz.. Teşekkürler
(yani a1 den a5 e kadar 5 tane isim yazılı, b1 de bir isim ve b2 de bir isim yazı... C sütununda da Otomatik olarak, (yazılan formül gereği), 3 isim yazılması gerekli
eğersay, doğru, yanlış ve yardımcı sütun ile yapılabilir. Anlatması yapmasından daha zor. Dosya paylaşırsanız deneme yaparım.
dosya.tc dosya.co gibi paylaşım sitelerine dosyanızı yükleyip link verebilirsiniz.

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-12-2029
Teşekkür ederim üstad
istediğiniz formülü yazdım. A sütununu yardımcı sütun olarak kullandım. İstersen gizleyebilirsin A sütununu. Ben formülleri 1 ve 30 un satır aralığında yazdım. Verilerin fazla ise aralığı arttırırsın.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
Üstadadım .. her şey için teşekkür ederim ama MAALESEF dosyayı açamıyorum.. Altın üye değilim :(

Excel Vers. ve Dili
2016 TR
Üstat Harikasın .. Çok teşekkür ederim :)