filtre işleminde yardım

Excel Vers. ve Dili
türkçe
sevgili leventm in hazırladığı dosya ekte bu dosyada iki sorunum war birincisi user formda
çıkış page de filtre olayını yapamadım bir haftadır uğraşıyorum olmuyo
ikinciside üst kısımda uyguladığım ortalama vade ile toplam tutarı
istediğim zaman girilen son satırdan bir sonraki satırda uygulamak istiyorum
yardımlarınız için şimdiden Allah razı olsun....

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
buyrun

ilk sordugunu yani neyi kastettiğini malesef anlıyamadım. fakat eğer doğru anlamış isem ikinci istedigini yaptım ekte veriyorum..
çıkış sayfasındaki kaşide tarihi sütunun altındakielre bak. birde command button koydum tıklayınca kaşide tarihinin altına ne kadar veri girilmiş ise onalrın alttoplamını 1 parametresi ile alıyor. yani artalamsını..
kısaca bahsediyim. ilk önce saydırıyoruz. sonra hicrenin altına alttoplamın formülünü yazdırıyoruz.. tabi burda formülümüzün içi değişecek.. işte bu girgidigiz kadar veriyi formülde kulanabilmek için a gibi bir değişken ile alanadı tanımlıyoruz onunda adı kaşide_tarihi.. sonra bu alan adını kulnıyoruz formülde.. tüm bu anlatıkların commandbuttonun içindeki makrolarda var. sen bakarsın ve kendine uyarlarsın..
umarım yardımcı olabilmişizdir.
iyi çalışmalr

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
hım..

düğmeye tıkldıgımızda eger yeni alanadımızn satır sayısı bir öncekincen küçük ise sorun çıkıyo. bunu gidermek için makroyla yarattıgımız alan adını alttoplamı bulduktan sonra sildirmemiz gerekiyo..

yeni bir button ekliyip

ActiveWorkbook.Names("KEŞİDE_TARİH").Delete

kodunu yazınız.. veya ilk macromuzun uygun bir yerine koyunuz..

Excel Vers. ve Dili
türkçe
düzeltme yapıdı

aslında olayı yanlış anlattım
konuyu düzelttim ilgilenirseniz sevinirim