Filtreleme

Excel Vers. ve Dili
2003
Değerlei Ustalarım ekli dosyamda düğme ile bulduğum renklenmesini sağlıyorum
benim istediğim kişiyi bulunca renklendirsin ve süzsün yani bulduğum kişi görünsün ve çift tıklayınca tüm satır diğer sayfaya aktarılsın.
Not.Listede aynı isimler var akat bu örnektir sadece ben biçok farklı isim için kullanacağım bunu yardımlarınız için teşekkürler şimdilik.

Excel Vers. ve Dili
2003
Değerlei Ustalarım ekli dosyamda düğme ile bulduğum kişinin renklenmesini sağlıyorum
benim istediğim kişiyi bulunca renklendirsin ve süzsün yani bulduğum kişi görünsün ve çift tıklayınca tüm satır diğer sayfaya aktarılsın.
Not.Listede aynı isimler var akat bu örnektir sadece ben biçok farklı isim için kullanacağım bunu yardımlarınız için teşekkürler şimdilik.
Değerli hocalarım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın bugrahann,

Benzer nitelikteki sorularınızı tek başlık altında takip ediniz.

İsme göre arama yaptığınızda, aynı isimden 2 adet var ise ne olacak ?
Sizin kodlarınızda her iki isimde renkleniyor. Her iki isimde mi kopyalanacak ?

Veya daha önce açmış oldunuz ara-bul konusunda sorunuza verdiğim cevap gibi sadece tek kişi mi buldurulacak ve diğer sayfaya kopyalanacak ?

Lütfen sorunuzu biraz daha özele indirgeyiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın bugrahann,

Benzer nitelikteki sorularınızı tek başlık altında takip ediniz.

İsme göre arama yaptığınızda, aynı isimden 2 adet var ise ne olacak ?
Sizin kodlarınızda her iki isimde renkleniyor. Her iki isimde mi kopyalanacak ?

Veya daha önce açmış oldunuz ara-bul konusunda sorunuza verdiğim cevap gibi sadece tek kişi mi buldurulacak ve diğer sayfaya kopyalanacak ?

Lütfen sorunuzu biraz daha özele indirgeyiniz.
Özür dilerim hocam Evet ara-bul konusunda sorunuza verdiğiniz cevap gibi sadece tek kişi buldurulacak ve diğer sayfaya kopyalanacak

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın bugrahann,

Ekli dosyayı inceleyin. Yalnız sizin burada eklemiş olduğunuz dosya ile daha önceki (ara-bul konusu) dosya arasındaki fark nedir anlayamadım ??? Aynı kodlar uygulanmıştır. Bilginize...

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın bugrahann,

Ekli dosyayı inceleyin. Yalnız sizin burada eklemiş olduğunuz dosya ile daha önceki (ara-bul konusu) dosya arasındaki fark nedir anlayamadım ??? Aynı kodlar uygulanmıştır. Bilginize...
Hocam çok Teşekkürler yardımlarınız için sağolun çok işimi görecek
Bundan sonra bikaç şey daha yapmaya çalışacağım çalışıp başamadığım yerde siz değerli hocalarımdan yardım istiyeceğim.Kalın sağlıcakla

Excel Vers. ve Dili
2003
Şaban Hocam,
1-Diyelim aynı isimden iki tane var ara dediğimizde ilkini bulup ikincisini aramaya devam edebilirmiyiz? Bu daha fazlada olabilir
2-Ad Soyad yazıp arama yapabilirmiyiz?
3-Bulduğumuz kişileri çift tıklayınca (Farklı Bi Şekildede Olabilir)Askbel ve Öğrbel sayfalarına sütunların karşılarına bilgiler aktarılabilirmi? Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003
Şaban Hocam,
1-Diyelim aynı isimden iki tane var ara dediğimizde ilkini bulup ikincisini aramaya devam edebilirmiyiz? Bu daha fazlada olabilir
2-Ad Soyad yazıp arama yapabilirmiyiz?
3-Bulduğumuz kişileri çift tıklayınca (Farklı Bi Şekildede Olabilir)Askbel ve Öğrbel sayfalarına sütunların karşılarına bilgiler aktarılabilirmi? Teşekkürler
hocam dünden beri uğraşıyorum ama beceremedim yardımlarınızı bekliyorum.iyi çalışmalar dilerim

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın bugrahann,

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ad soyad ayrı hücrelerde olduğundan arama yapmak zor olur. Aynı hücreye alırsanız da diğer sayfalara veri aktarmasında zorluklar olur.

Bu haliyle idare edin derim.

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın bugrahann,

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ad soyad ayrı hücrelerde olduğundan arama yapmak zor olur. Aynı hücreye alırsanız da diğer sayfalara veri aktarmasında zorluklar olur.

Bu haliyle idare edin derim.
Şaban Hocam Çok Sağolun bu işimi görüyor. Dosyamda daha yapmak istediğim bazı şeyler var zamanla bunları size sorabilirim. yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok. işlerinizde başarılar sağlık ve esenlikler dilerim.Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli hocam iki tarih arasını (H) deki doğum tarihine göre şartlı yani (K) daki cinsiyetine E - K yada hepsi seçeneklerini kullanarar süzmek ve bulduklarını Asklis sayfasına kopyalamak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli hocam iki tarih arasını (H) deki doğum tarihine göre şartlı yani (K) daki cinsiyetine E - K yada hepsi seçeneklerini kullanarar süzmek ve bulduklarını Asklis sayfasına kopyalamak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

yardımlarınızı bekliyorum