fiyatlara göre adetlerin listelenmesi yardım?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
arakadaşlar ekteki dosyada AY.....'A GÖNDERİLEN sayfasında en sonda manuel olarak fiyatları giriyorum. girdiğim fiyata göre adetleri kağıda yazıyorum.
ben bunun daha otomatik bir şekilde yapılmasının mümkün olup olmadığını ve yardımlarınızı rica ediyorum. ilk sayfada rapor al dediğimde bir rapor sayfası ve yazıcı_veri sayfası çıkıyo. sonra bu yazıcı veri sayfasının bir kopyasını çıkarıyorum aygaza gönderilen sayfasına yapıştırıyorum. çünkü üzerinde oynama yapmak zorunda kalıyoruz.
dolayısı ile en sonda bulunan AY......'A GÖNDERİLEN sayfasında bu formulün bulunması gerekiyo ve formda oynandıkça gerçek rakamların birebir değişmesi gerekiyor.
zaten diğer sayfaları da kontrol ederseniz olayı anlamış olacaksınız.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
sanırım kimse bununla ilgili bir çözüm üretemiyor ?
nasıl sorumdamı hata var.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sorunuz açık değil.
Rapor neye göre çıkarılacak nerden çıkarılacak kriterlerler ne olacak ?Kriteri nerden alıcak vs,vs,vs.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Sorunuz açık değil.
Rapor neye göre çıkarılacak nerden çıkarılacak kriterlerler ne olacak ?Kriteri nerden alıcak vs,vs,vs.
ekteki dosyanın en son sayfasında (aygaza gönderilen)
bu sayfada en sonda ben elle fiyatları yazıp kaç tane olduğuna bakıyorum.
bunu daha otomatik şekilde yapamaz mıyız.
örneğin 35 yadığımda ki orada bi formül zaten var. o formüle göre 35 ten kaçtane satıldığı çıkıyo.
bende buradaki işlemin elle değilde daha pratik bir şekilde tümünün listelenmesini istiyorum.
saygılar.