Fonksiyon

SSAFFAK

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 ingilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-12-2027
Hocalarım Merhabalar; Şöyle bir yardıma ihtiyacım var mümkünmüdür;
"Mesailer" sayfası verilerini "LİSTE" den almaktadır. "Mesailer L11" deki sayı ile LİSTE deki isimlerin çalışmalarını Düşeyara ile listelemektedir.
Benim yapmak istediğim Mesailer F-G-J sütünlarındaki varolan formülle gelen bilgiler dışında extra bilgiler girebilmek. Extra bilgi girebileceğim hücrenin formülü bozulacak ama farklı kaydet dediğim anda sadece o kişi için formül bozulsun ve kişiyi o şekilde kaydetsin. L11 den başka kişiyi çağırdığım zaman eski formülüne dönsün şeklinde bir makro yapılabilirmi ? Bu mümkün müdür ? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sorunuz anlaşılmıyor. Ayrıca konu başlığını sorunun içeriğini ifade edecek şekilde değiştirmenizi rica ederim.

SSAFFAK

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 ingilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-12-2027
Ömer hocam "Mesailer" sayfası master (joker) gibi aslında. L11 deki numara ile "LİSTE" sayfasındaki çalışanların mesai bilgilerini çekiyor.
Benim zorlandığım nokta "Mesailer" sayfasında bir kişide F yada G sütünlarında extra bilgi girmek istediğim zaman bu bilgi bütün listedeki kişileri kapsıyor. Bunu aşamıyorum. Çünkü formüller var. Benim düşüncem o kişi için hücreye formül bozularak girilen extra bilgi sonrası sağ üstte farklı kaydet butonuna basılarak o kişiyi o bilgilerle kaydettirsek. Sonra L11 deki numara çağırma ile başka kişiye geçinçe formüllü eski haline dönse gibi döngüye ihtiyacım var hocam. Yada sizin başka bir yol-öneriniz olurmu?