- Excel Vers. ve Dili
- Mr Step Back
Arkadaşlar ekteki çalışmamda For Next döngüsünü nasıl yapacağım. Yardım edebilir misiniz? Revize edilmiş örnek ektedir.
Son düzenleme:
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub TEST()
[D3:AG9].Clear
For SUT1 = 3 To Cells(65536, "C").End(3).Row
For SAT = 1 To Cells(SUT1, "C")
Cells(SUT1, SAT + 3) = "X"
Next
Next
End Sub
Eki dosyayı inceleyiniz pazar günleri font bold ve beyaz dolgu rengiise kırmızı oldu.Koşullu biçimlendirme uygulandı.Çok teşekkür ederim. Formülle işi hallettik. İlgili aya ait pazar günlerini biçimlendirmeyle ilgili bişey yapabilir miyiz?
Bu oldu fakat koşullu biçimlendirme sistem tarihini baz alıyor. Halbuki benim tablomda H8 hücresindeki tarih baz alınmalıydı. Bu durumda koşullu biçimlendirme formülünde nasıl bir değişiklik yapabiliriz.Eki dosyayı inceleyiniz pazar günleri font bold ve beyaz dolgu rengiise kırmızı oldu.Koşullu biçimlendirme uygulandı.
Doğru gösteriyor.H8 Hücresindeki yıl ve ayı baz alıyor.Bu oldu fakat koşullu biçimlendirme sistem tarihini baz alıyor. Halbuki benim tablomda H8 hücresindeki tarih baz alınmalıydı. Bu durumda koşullu biçimlendirme formülünde nasıl bir değişiklik yapabiliriz.
Koşullu biçimlendirmeye bayram tatillerinide ekledim.Tamam, teklifinizi çok güzel. Bekliyoruz...
Rica ederim.Çok teşekkürler...