Form Kontrolleri

BYSERTTAS

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-01-2025
Selamlar Herkese İyi Pazarlar..
Arkdaşlar Gerek Bu Forumdan gerekse diğer bazı video ve belgelerden yararlanarak kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım.
ticari bir amacım kesinlikle yok. emekli olduğum kurumdan bir arkadaşa yardımcı olmak amacıyla ekli dosyayı hazırladım. Kısaca yapmak istediğim işlemler şu şekilde
1 Bilgiler sayfasından personel bilgileri alınıyor.
2 Bordo Girişinde yıl ve ay seçilince Puantaj Sayfasına O aya ait günleri atıyor
3 Chexbox seçilince textboxlar "x" atıyor
4 ."x" lar saydırılıp toplam gün hesaplanıyor
5ilgilinin derece ve ek gös. sine göre yevmiyesi hesaplanıyor
6tam yevmiye 3 e bölünerek 1/3 yevmiye bulunuyor
7toplam gün 1/3 yevmiye ile çarpılarak brüt tutar bulunuyor.
8parametreler sayfasından Damga vergisi oranı getirtiliyor.
9bürüt tutar ile damga oranı çarpılarak Damga vergisi tutarı bulunuyor
10brüt tutardan damga vergisi tutarı düşülerek net ödenen hesaplanıyor
Bunların hepsi tamam (Bildiğim Kadarıyla) bir sorun yok
11 sağ taraftaki yıl Ay ve Ad Soyad (FirmaSorgu,FaturaTipiSorgu,AdSoyadSorgu Textboxları) dan herhangi biri seçilip ilgili bilgiler Listboxa çağrılıyo.
12 cağrılan bu bilgilere göre Puantaj,TekBordro,BankaListesi,Personel İsim Listesi ve Disket Sayfalarına ilgili bilgiler aktarılıyor.

Burada Hata alıyorum. Düzeltemedim Daha Doğrusu özellikle Puantaj ve Bankalistesine Aktarırken çokfazla bekliyor. Pdf Almak İstediğimde Her seferinde Sayfa Yapısı değiştiğinden bazen pdf de hiç bilgi gözük müyor.

sizlerden istirhamım dosyamı bir gözden geçirebilirmisiniz. hatalarımı bildirirseniz makbule geçer. özellikle resimdeki Butonları Kontrol edip düzeltirseniz Minnettar kalırım.
Şimdiden teşekkürler

OFİS 2021 KULLANIYORUN

Ekli dosyalar

BYSERTTAS

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-01-2025
Yokmu yardım edecek bir hayır sever