Formül gizleme gösterme

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Merhabalar

Ekteki Çalışmada Bütün Hücreleri Seçiyorum Hücreleri Biçimlendir Diyorum.Korumadan Gizli yi Seçiyorum.Araçlardan Koruma Sayfayı Koruyu Tıklıyorum 123 Şifre Veriyorum.Hücrelerdeki Formüller Gözükmüyor sadece değerler Gözüküyor oraya kadar okey Fakat Ben TOPLAM Yazan Yerdeki Formüllerin Gözükmesini İstiyorum.Bir yolu varsa öğrenebilirmiyim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Gözükmesini istediğiniz yerleri seçerek. Hücre Biçimlendir / Korulamadan Kilitli Ve Gizli Kutularını boş bırakarak denermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
G

Merhabalar

Cevabınız için teşekkür ederim.Tam istediğim buydu bir şey daha sormak istiyorum.Bu çalışma sayfasında AA ve A Sayfaları var AA Sayfasında Formüllerle diğer sayfadan veriler çekiliyor tabloya aktarılıyor.Bu AA Sayfasında diğer sayfadan formüllerle gelen verileri Sayfayı seçip Başka bir exel çalışmasına Kopyala Özel yapıştır Değerleri seçtiğimde Değerler gidiyor fakat ben Sayfadaki hücre biçimlerini değerleri başka yeni bir exel çalışmasına aktarmak istiyorum nasıl yapmalıyım.Kısaca Yeni bir exel sayfasında Formülsüz sonuçları görmek

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Yanlış anlamışta olabilir,

Önce özel yapıştırdan Değerleri ve Sayı Biçimlerini yapıştırınız, ardından Özel yapıştırdan Biçimleri yapıştırınız.

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
G

Merhaba

İşte tam buydu aradığım ve yapamadığım şey teşekkür ederim.Kusura bakmayın soru üzerine soru gibi oluyor ama başka konu açmak istemiyorum.Ekteki Tabloda A1 A2 A3 A4 A5 Sayfalar olsa Toplam 5 Sayfa Fazlada olabilir İlk Sayfada Userform olabilir veya açılır kutu Bu yapmış olduğumuz

Önce özel yapıştırdan Değerleri ve Sayı Biçimlerini yapıştırınız, ardından Özel yapıştırdan Biçimleri yapıştırınız. işlemini yapan ve Seçilen sayfaları yeni bir exel çalışmasını Masaüstüne aktaran exel makrosu nasıl olur.

Kısaca Makronun Kullanıcının Sayfa Seçiminden sonra Seçilen Sayfaların Değerleri Sayı biçimlerini biçimleri Seçilen sayfa kadar A1 A2 2 sayfada olabilir 3 4 5 Sayfada olabilir Masaüstüne Yeni bir exel çalışma sayfası yapmasıdır.