formulu otamatık cağırma

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
ornegın 3.satır ile 6.satır arsında ve b sutununda baslayıp c sutununa kadar gıden formuller oldugunu varsayalım....yanıb3 b4 b5 b6 aynı formul,c3 c4 c5 c6 aynı formul gıbı..benım sormak ıstedığım 3 ile 6 nın arasına satır ekleyınce araya eklenen satırın b ye ve c ye denk gelen hucrelerıne formulun otamatık atanması mumkun mu?

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
ornegın 3.satır ile 6.satır arsında ve b sutununda baslayıp c sutununa kadar gıden formuller oldugunu varsayalım....yanıb3 b4 b5 b6 aynı formul,c3 c4 c5 c6 aynı formul gıbı..benım sormak ıstedığım 3 ile 6 nın arasına satır ekleyınce araya eklenen satırın b ye ve c ye denk gelen hucrelerıne formulun otamatık atanması mumkun mu?
NOT:ben bu konuyu yenı baslayanlar kısmınada yazmıstım birkac kişi goruntulemıs ama cevap yazan olmamıs.O yuzden burdada sormak ıstedım.Aslında formulu yenı eklenen satıra kopyalamak ıcın bır ust hucreyı tutup asağıya suruklemek yeterlı biliyorum fakat bu ıslemı 100e yakın yerde yapmak gerekınce cok uzun suruyor.
Daha pratık bır yol onerırsenız sevınırım.
eger mumkun olmayan bırsey beklıyorsam bunuda belırtırsenız ıyı olur.bende olmuycak bırseyı beklememıs olurum.
sımdıden cok saolun