Sayin Hocalarim,
sizlerin yardimina ihtiyacim var. Gerekli aciklamalari Dosya üzerinde yaptim. Arzu ettigim sey acaba olur mu?
Lütfen bir incelermisiniz.
Hocam kelimesi kesinlikle benim için geçerli değil.Ben ,de sizin gibi bu siteden birşeyler öğrenmeye,bildiğim konularla ilgili excel dostlarına yardım etmeye,ederkende öğrenmeye çalışıyorum.
Size Tavsiyem sayın moderatörlerin cevaplarını inceleyin.Ben sayın leventm ve haluk beyin hayranıyım onları dikkatle izliyor ve her konuyla ilgili verdikleri cevapları inceliyorum. :keyif:
Saygılar
Senin gittigin yoldan bende gidiyorum ve hakikaten degerli Hocalarimdan cok seyler ögrendim. Iyiki varlar. O Kod yazan beyinleri, elleri ve kendileri saglik icerisinde kalsinlar. Hocalarimizin tamami bir Dahi ve yardimlarini hic esirgemeden paylasiyorlar. Bence paylasmak cok güzel bir sey.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.