Girilen bilgileri başka bir sayfada kaydetmek

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Iyi günler,

çalıştığım ofiste faturalarımı excelde yaptığım bir tablo ile yazdırıyorum.(excel 2003 kullanıyorum) bır sayfada bilgileri giriyorum. Başka bir sayfada girilen bilgileri faturaya göre ayarlayıp yazdırıyorum. Yazdırma işlemini de makro yaptım. Makroyu butona atadım. Butona bastığımda diğer sayfaya geçilip print ediliyor. Benim sizden ricam yazdır butonuna bastığımda gi,rilen bilgileri ayrı bir sayfada yedeklemek istiyorum. Yani her fatura basışımda ilgili bilgilerin sıra sıra ayrı bir sayfada kaydetmek istiyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Yardım ederiz.:cool:

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
ilkonce istediklerinizi bir ornek dosyada yazıp ekde eklerseniz neden yardımcı olunmasın Dosyanızıda bizim hazırlamamızı beklemeyin . birde sorularınızı istediginizi en acık sekilde sormayı unutmayınız iyi çalısmalar :)

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Pardon. Ben kımseden dosya hazırlasın dıye beklentım yoktu. Acemılıgıme verın. Hazırlamıs oldugum dosya ektedır. Tesekkurler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Sayın parametre

İlginizden dolayı teşekkür ederim. İlgili linkleri inceledim ama sanırım hem excel de hemde vba da cok zayıfım. İlgili örenklerden kendi işime yarayacak bir şey çıkaramadım. Benim istediğim olay sayfa 1 deki a1,b1,c1 hücrelerindeki bilgileri sayfa2'ye aktarabilecek bir makro. Eğer bana kısa ve öz bir şey yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Sorunuz acık degil sayfa 2den bahsetmişiniz giriş onizleme data sayfası var burada neyi aktarmamızı istediğiniz belli degil neyi dikkate almak istiyorsunuz tam net değil sizin kafanızdakini biz bilemeyiz bize net ve acık anlasılır bir şekilde anlatmanız lazım

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Sorunuz acık degil sayfa 2den bahsetmişiniz giriş onizleme data sayfası var burada neyi aktarmamızı istediğiniz belli degil neyi dikkate almak istiyorsunuz tam net değil sizin kafanızdakini biz bilemeyiz bize net ve acık anlasılır bir şekilde anlatmanız lazım
Sayın parametre,

İlginizden dolayı tekrar teşekkür ederim. Sanırım excel bilgimin az olduğundan ne demek istediğimi anlatamadım. Ama şu anda ilgili dosyayı yeniledim. Benim istediğim ilk sayfada bilgileri girdikten sonra Yazdır butonuna bastığımda ilk önce girilen bilgilerin "Kayıt" sayfasına kaydedilmesini ve ondan sonra print edilmesini istiyorum. Yeni her print edilişinde girilen bilgilerin sırayla KAYIT sayfasına yazılması için bir makroya ihtiyacım var. Veya başka bir deyişle sheet 1 deki yazılanları nasıl bir makroyla ayrı bir sayfaya aktarabilirim.
Örneğin excelin kendi içinde sheet 1 deki A1 hücresindeki bilgiyi sheet 2 deki B1 hücresine =sheet 1!$A$1 ile aktarabiliyorum. Bunu makroyla nasıl yapabilirim. Ve her yapışımda programın boş olan satıra yazmasını istiyorum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Galiba ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Her şey için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Yardımcı olan veya olamayan herkese teskkurler sorunu cozdum..