Girilen Tarihe Göre 2. sayfada listesini oluşturma

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar bir Seyahat raporu yapmaya çalışıyorum bu raporda birinci sayfada bu raporla ilgili giderler tek satırda toplanıyor. ikinci sayfada ise bu seyatte görüşme yapılan kişiler ve neticeleri kaç kişi ile görüşme yaptıysa o kadar satırda yazılıyor. istediğim birinci sayfada yazmış olduğum tarihin üzerine tıklayarak ikinci sayfay gitmesini ve bu sayfada o tıklamış olduğum tarihte yapılan görüşmelerin detaylarının süzülerek listelenmesini veya o tarihin ilk başındaki hücreye gitmesini istiyorum.

şimdiden teşkler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
Arkadaşlar bir Seyahat raporu yapmaya çalışıyorum bu raporda birinci sayfada bu raporla ilgili giderler tek satırda toplanıyor. ikinci sayfada ise bu seyatte görüşme yapılan kişiler ve neticeleri kaç kişi ile görüşme yaptıysa o kadar satırda yazılıyor. istediğim birinci sayfada yazmış olduğum tarihin üzerine tıklayarak ikinci sayfay gitmesini ve bu sayfada o tıklamış olduğum tarihte yapılan görüşmelerin detaylarının süzülerek listelenmesini veya o tarihin ilk başındaki hücreye gitmesini istiyorum.

şimdiden teşkler.
Ekteki dosyanızı inceleyiniz
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-11-2020
teşekkür ederim istediğim şekilde olmuş

üstad birde çalışma şeklini yazabilirsen hangi işlemleri kullanarak sonuca gidiyor.

saolasın.
Kod sayfada çift tıklama ile tetikleniyor. Bu çift tıklama B kolonu B5:B1000 aralığında ise sayfa iki seçilip tıklanan hücre kriterinde filtreleme yapıyor.

Kolay Gelsin