Görev Yeri Hazırlama

Excel Vers. ve Dili
office 2003
merhaba benim sorum ekte ki dosyadada bahsettim gibi mesela 50 kişi var ve 10 görev yeri var ama bu görev yerleri günlük değişiyor örnek: ahmet bugün A servisinde görev yapıyor yarın C servisinde görev yapacak görev değişiklikleri bana liste olrak verliyor şimdi sorum şu ben ahmeti direk C servisine eklediğimde A servisinden silinicek yani A servisinden C servisine taşımış olacak bunuda otomatik yapacak. umarım karıştırmamışımdır. teşekkürler.

Ekli dosyalar

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Sayuın waterbrave, doğrudan tablo üzerinde düzeltme yapmak yerine, bir liste üzerinde düzeltme yapıp tablonun otomatik oluşmasını sağlamak alternatifi size uygunsa yardımcı olabilirim. Bu seçenekte, hangi serviste kimin çalışacağı değil, kimin hangi serviste çalışacağından hareket edilecektir, bilginize...

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sayuın waterbrave, doğrudan tablo üzerinde düzeltme yapmak yerine, bir liste üzerinde düzeltme yapıp tablonun otomatik oluşmasını sağlamak alternatifi size uygunsa yardımcı olabilirim. Bu seçenekte, hangi serviste kimin çalışacağı değil, kimin hangi serviste çalışacağından hareket edilecektir, bilginize...
sayın serdarokan, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili kısa bir örnek veriseniz düşündüğüm tablomudur. diye bakma için