Görünümde ve Satiri tasirken olusan hata

Excel Vers. ve Dili
Vers. 2013 Almanca
Merhaba arkadaslar,

Formumuzdan biraralari bir dosya indirmistim (Hangi arkadas hazirlamisti su anda hatirlayamayacagim, hazirlayan arkadasa tesekkür ederim). Su anda bu dosyayi kendi calismam icin uygulamak istedim. Kodlar calisiyor ama 2 tane hata olusuyor. Aceba bu hata nedir ve hatayi nasil giderebiliriz?

1. Hata yi ve 2. Hatayi dosya üzerinde acikladim.

Ekteki gönderdigim dosya bir TAKIP dosyasidir. Benden alinan malzemelere, tekrar getirilecegi güne ait bir tarih veriyorum. Bu tarih gectiginde excel beni yanip sönen kirmizi renklerle uyariyor. Malzeme tekrar gelmis ise "F" sutununa teslim alan sahsin ismini yaziyoruz Enter/OKEY tusuna basiyoruz ve bu tekrar gelen malzeme Tabelle2 ye tasiniyor. Tasima esnasinda olusan hatalari dosya üzerinde resimli sekilde anlatmaya calistim.

Saygilarimla
kaleci

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Yaşadığınız tüm sorunların sebebi sayfanızda yanıp sönen hücrelerde kullanılar timerdır. Timer çalışırken başka işlem yapmanıza izin vermez, yaparsanızda hata verecektir. Uyarı için hücrelerin sadece kırmızı ile renklendirilmesi yeterli değilmidir?

Excel Vers. ve Dili
Vers. 2013 Almanca
Sayin leventm Hocam,

Su asagidaki Sartli Bicimlendirme gigi bir sey mi önermek istediniz. Hocam ben güncel tarihe göre birsey yapabildim. Sizin baska bir öneriniz oldugunada inaniyorum. Ama renkler yanip söse idi daha iyi olurdu.

Saygilarimla
kaleci

Satir Nr Formül Renk
A4 1. / Formel ist =UND($B4<=HEUTE();$F4<HEUTE()) Abc
B4 1. / Formel ist =UND($B4<=HEUTE();$F4<HEUTE())Abc
C4 1. / Formel ist =UND($B4<=HEUTE();$F4<HEUTE())Abc
D4 1. / Formel ist =UND($B4<=HEUTE();$F4<HEUTE())Abc
E4 1. / Formel ist =UND($B4<=HEUTE();$F4<HEUTE())Abc
F4 1. / Formel ist =UND($B4<=HEUTE();$F4<HEUTE())Abc