Sayfamda kullandığım grafikte de deneyerek gördüm ki, kaynak verisi olarak dinamik alan adları kullanılamıyor. Fakat benim böyle bir çözüme ihtiyacım var. Teşekkürler.
Bildiğimiz ( çubuklardan, koni yada pasta dilimi şeklinde olan) grafiklerde, verinin alınacağı kaynak olarak "Dinamik Alan" olarak tanımlanmış aralıklar kullanılamıyor. Fakat benim bunu mutlaka birşekilde gerçekleştirip kullanmam lazım. Çünkü kullanmak istediğim veriler sabit bir aralıkta değil, aynı sütun üzerinde bazen B5:B25 aralığı, bazen de B3:B65 aralığı olabiliyor. Ben, bana lazım olan bu aralığı Dinamik Alan oluşturarak seçebiliyorum fakat, iş grafikte göstermeye gelince olmuyor.
(Kusura bakmayın, gerçekten daha anlaşılır nasıl anlatmam lazım inanın bir yolunu bulamadım.)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.