Günlük aylık yıllık rapor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002
Merhaba, benim bir kuaför salonum var burada günlük yapılan işlemlerin çalışanlara göre hesaplarının tutulması için bir tablo oluşturdum daha doğrusu uğraşıp bunu yıllık hale getirdim fakat forumunuzda gördümki bunun daha kolay basit yolları var tabi benim bilgim bu konular için biraz eksik.. tabloyu foruma ekliyorum bana bunu daha kolay bi şekilde yapmamı sağlıyacak arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkür ediyorum

Tablonun Şifresi:: USTUN dur
http://www.ustunkuafor.com/Kasa.rar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21/03/2019
Özet toblo ile çözüm ektedir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002
dostum eline sağlık güzel olmuş fakat benim istediğim tam olarak böyle bir şey değil benim kendi hazırladığımı bir gözden geçirmenizi rica ediyorum
yani istediğim tam olarak bir form gibi olucak tarihi secebilicem tutarı giricem açılır listeden çalışanın adını seçebilicem ayrıca daha sonra başka bir çalışan işe başlarsa onuda ekleyebileceğim tarzda birşey olmasını istiyorum yani benim yaptığıma yakın fakat hergünü ben orda tek tek hazırladım yani bunu tek bir ekranda yazabileceğim makro gibi birşey deniliyor sanırım senin hazırladığın örnek iyi olmuş ama bana biraz karışık geldi açıkçası yinede eline koluna zihnine sağlık..

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
Anlıyorum da bu en basit şekilde yapılan şekli.bir program gibi bir şey düsünüyor isen userform kullanman lazım.
forumda kaydet bul değiştir şeklinde basit programlar var. bir yerlerden başlarsan ilerliyebilirsin.
takıldığın noktalarda herkes yardımcı olacaktır.
linki bulusam göndereceğim

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
Eki dosyayı inceleyebilirsin.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Veri Girişi Basit düzeyde yaparsanız ÖZET TABLO(PİVOT TABLE) ile çok değişik liste ve bilgi alabilirsiniz.

Hem Özet Tablo hemde formülle örnek bir çalışma yaptım. Fikir olsun diye, Farklı yaklaşımlar da olabilir.

Dosya açıldığında otomatik olarak Günlük sayfasına gider. Günlük sayfasında sıra numarası otomatik verilir. Tutar (Sütunu) yazıldığında otmatik olarak bir sonraki tarih hücresine gider.

Özet Tablo için Ad Tanmı yapılabilirdi, unuttum yapmayı :)
Formüllerle Özet Sayfası hazırlandı, dosyayı yavaşlatan da buradaki formüller.

Bir inceleyiniz bakalım.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002
öncelikle ellerinize sağlık arkadaşlar, necdet arkadaşımın yaptığı hemen hemen benim istediğim şey.. fakat biraz daha eklemek istediğim şeyler olabilir bunlar için özel mesaj yada msnden konuşablirmiyiz?

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın circulation,

Her konuda yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Dolayısı ile siz isteklerinizi belirtiniz, ben ya da başka bir arkadaşım size yardımcı olacaktır.

Sizin bu projeniz aracılığı ile siz ve excele yeni başlayan arkadaşlarımız çok şeyler öğrenebilir. Bu nedenle konuyu iki kişi arasına sıkıştırmayalım.

İyi günler diliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002
haklısınız şimdi bir forumunuzu gezerken stok takip programı diye birşey gördüm aslında benim istediğim tam anlamıyla ona benzer birşeydi :) aslında ben kendim yapmak isterim öyle birşey ama tam olarak hangi bölümlerle ilgilenmem gerekir sizce?