Günlük ve Yıllık Plan Hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2000
Merhaba değerli excel forum kullanıcıları ve katkıda bulunanlar;

Edebikalem nickiyle sizlerleydim ancak gerçek isim ve yardımcı olabileceğiniz sorularımla sizlerleyim. Aslında buradan bir büyüğümün dediği gibi excel bir derya ama bilen bu derya da rahat yüzebiliyor. Özellikle makrolarla ve access veritabanı kullanmasını bilenler için.. Bu girişgahtan sonra biz öğretmenlerin saatlerini alan bir olaydan bahsetmek ve sizden bu konuda yardım talebinde bulunmak istiyorum..

Günlük Plan Oluşturmak için saatlerce bilgisayar başında teker teker başlıkları yazmak vs gibi zaman kaybettiren şeylerle uğraşıyoruz. İnternette ki araştırmalarımda günlük ve yıllık plan hazırlama programı nadiren de olsa rastladım ancak randımanlı olmadığı için kullanamadım..

Şimdi 2006-2007 yılında yeni günlük plan ve yıllık plan taslakları elimizde boş olarak. Ki bunları size burada sunuyorum..

Günlük Plan

Yıllık Plan

yukarıdaki örneklerini verdiğim planları excell ortamında başlıklarını hazır bir şekilde oluşturup bir öğretmene sadece içeriklerini yazma imkanı verme durumu olabilir mi?

Tıpkı şu örnekte olduğu Tıklayın

Bu örnek güzele benziyor ama sanrım size gönderdiğim son plan örneğinden biraz farklı

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.