güvenlik ayarlarım makroları devre dışı bırakıyor

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2026
Çok değerli arkadaşlar iş yerinde excel 2007 de hazırlamış olduğum bir çalışmada: Hazırla seçeneğinde belgeyi şifrele ile şifre oluşturduğumda iş yerinde herhangi bir sorun olmadan çalışıyor fakat yedek alıp eve götürdüğümde(evdeki de ofis 2007)güvenlik merkezi tüm makroları devre dışı bırakıyor güvenlik merkezindeki makro izinleri ile ilgi ne kadar ayar varsa düzeltmeye çalıştım ama başaramadım bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilirse çok sevinirim .Şimdiden çok teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
Çok değerli arkadaşlar iş yerinde excel 2007 de hazırlamış olduğum bir çalışmada: Hazırla seçeneğinde belgeyi şifrele ile şifre oluşturduğumda iş yerinde herhangi bir sorun olmadan çalışıyor fakat yedek alıp eve götürdüğümde(evdeki de ofis 2007)güvenlik merkezi tüm makroları devre dışı bırakıyor güvenlik merkezindeki makro izinleri ile ilgi ne kadar ayar varsa düzeltmeye çalıştım ama başaramadım bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilirse çok sevinirim .Şimdiden çok teşekkür ederim
benim de ofis bilgisayarım yenilendi ama tüm makrolar devre dışı kalmış. güvenlik düzeyini en düşüğe getirdim fakat çalışmıyorlar. kod sayfası da aktif değil. bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. (excel 2003)

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2026
Değerli arkadaşlar benim bu şikayetim sadece şifre koyarsam ortaya çıkıyor yoksa bir problem yok.Ama bu şifreyi de koymam gerekiyor acaba çözüm konusunda bir fikri olan varmı.Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim