Haftalık İzin Günü

mcetinkaya65

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-12-2030
Bir Çalışma Hazırladım.Data sayfasına cami,görevlileri ünvanları ve izin günlerini yazıyoruz.Haftalık İzin sayfasında ise çıktı alabileceğimiz bir form var.İzin Sayfasında indisle çağırdığımız caminin ismi Af8 Hücresine geliyor, görevlilerini de Sarı renkli hücrelere getirmemiz mümkün mü.Caminin tek görevlisi varsa düşey ara ile kolay ama bazı camilerin 2, hatta 3 görevlisi var bunları nası getirecez.
Birde Tabloyu nasıl biçimlendirmeliyiz ki görevli sayısıca tablo oluşsun.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Dosyanızda küçük değişiklik yaptım.Hücrede açılan liste yaptım.AF8 hücresine burdan cami seçileçek.500 görevliye kadar ayarlandı.Siz Data B sütununa camileri yazdığınızda H sütununa yeni camiler birkez ekleneçek liste burdan alınaçak Sütunu gizleyebilirsiniz, formülü bozmayın,yandaki formül ad tanımlama formülü bilgi için silebilirsiniz.Hayırlı geçeler.Dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

mcetinkaya65

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 türkçe
24-12-2030
Sayın çıtır ilginize ve bilginize Teşekkür ederim. Allah Razı olsun
İşin önemli kısmı aşıldı.Camiler asılacak formun 3 görevli varsa 3 satır görseli güzel ama köy camilerinin tek görevlileri var şehir camilerin bazılarının 2 görevlisi var.Görevli ye göre D20 AE22 aralığındaki tabloyu biçimlendirmesi mümkün mü?
Saygılarımla..