Hangi saatte kaç kişi çalışmış?

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Herkese merhabalar,
Ben ekteki formatta hazırladığım gibi bir programda hangi saatte kaç kişi çalışmış onu bulmak istiyorum ama saatlerdir uğraşmama rağmen yapamadım.Formatta örneğin 12*20 yazan hücrede 12 çalışanın giriş 20 çıkış saati.Burada saatlerin karşısına hangi saatte kaç kişi çalışmış onu hesaplamak istiyorum.Yardımlarınızı rica ederim.Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Herkese merhabalar,
Ben ekteki formatta hazırladığım gibi bir programda hangi saatte kaç kişi çalışmış onu bulmak istiyorum ama saatlerdir uğraşmama rağmen yapamadım.Formatta örneğin 12*20 yazan hücrede 12 çalışanın giriş 20 çıkış saati.Burada saatlerin karşısına hangi saatte kaç kişi çalışmış onu hesaplamak istiyorum.Yardımlarınızı rica ederim.Saygılarımla.
Merhaba,

Sorunuzu tam algılayamadığım için formülün doğruluğundan emin değilim..

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((SOLDAN($E$3:$E$19;BUL("*";$E$3:$E$19;1)-1)>=SOLDAN(C22;2))*(PARÇAAL($E$3:$E$19;BUL("*";$E$3:$E$19;1)+1;10)<=PARÇAAL(C22;7;2)))
Denermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Soru

Öncelikle değerli yardımınız için teşekkürler.Bu tabloda tam olarak yapmak istediğim yeşil hücrelere yukarıdaki listedeki çalışan sayılarını hesaplatmak.Örneğin 07:00-08:00 arasında 2 kişi,08:00-09:00 arasında 5 kişi gibi.Üst kısımda yıldız öncesi saat girişi,yıldız sonrasıda çıkışı ifade ediyor.Bir kişinin çıkış saati geldiyse alt listedeki saat aralığındanda çıkmalı.Durum bu.Bilmiyorum anlatabildimmi acaba?
Saygılarımla.Oxyde...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Öncelikle değerli yardımınız için teşekkürler.Bu tabloda tam olarak yapmak istediğim yeşil hücrelere yukarıdaki listedeki çalışan sayılarını hesaplatmak.Örneğin 07:00-08:00 arasında 2 kişi,08:00-09:00 arasında 5 kişi gibi.Üst kısımda yıldız öncesi saat girişi,yıldız sonrasıda çıkışı ifade ediyor.Bir kişinin çıkış saati geldiyse alt listedeki saat aralığındanda çıkmalı.Durum bu.Bilmiyorum anlatabildimmi acaba?
Saygılarımla.Oxyde...
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz. Eğer sonuçlar yanlış ise doğru sonuçları manuel olarak tablonuza yazıp dosyanızı tekrar ekleyiniz..

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
tşk

formata açıklama yazdım bir incelermisiniz?
Saygılarımla.Oxyde

Ekli dosyalar