arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim mesela a1:a1000 arası tarihler yazılı bir stunumuz var burada tarihler 01.01.2000-31.12.2009 arası olacak yapmak istediğim şu bu alanda a1:a1000 de 2000 yılı kaç tane var 2002 kaç tane var yani yıllara göre saydırmak istiyorum teşekkür ederim
teşekkür ederim yalnız ben a1 e girilen bir tarihin 6 ay, veya 1yıl veya 2 yıl sonrasına kalan zamanı nasıl hesaplayabilirim ve süresi bittiğinde "bitti"yazısı sabit kalabilirmi teşekkür ederim
Son eklediğiniz dosyada birinci sorunuzu tam olarak anlayamadım. 6 ay sonrasına ait tarih hangi tarih ile karşılaştırılıp süresinin dolup dolmadığı kontrol edilecek. Birkaç farklı örnekle açıklarmısınız. İkinci sorunuz için koşullu biçimlendirmede kullandığınız formülü aşağıdaki şekilde değiştirip denermisiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.