hasta kayıt formu

Excel Vers. ve Dili
2003
herkese mrb.topladıgım kodlarla userform da bir hasta kayıt formu yapmaya çalıştım.kaydettiğimiz verileri sayfa 2 ye alt alta ekliyor.ancak aynı hasta 2.kez geldiğinde tc kimlik numarasını yazarak "bul" butonuyla diğer bilgilerininde gelmesini istiyorum..yardımcı olurmusunuz...

Excel Vers. ve Dili
2003
sn.leumruk bana çok yardımcı oldun.senden bişey daha rica edebilirmiyim..hocam mesela bul dediğimde hasta daha önce kayıt yapılmamış ise bir uyarı msj.verse..ve kayıt için adı kutusuna geçse..mause imleci

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Örneği inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Rica ederim. Usrformla pek çalışmadım. Bu nedenle isim kutucuğu(textbox) nasıl seçilir bilemiyorum. Basit bir kodu var; ama araştırmak gerek. Bilen bir arkadaş eklerse ben ilgili satıra yerleştiririm.

Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Rica ederim. Usrformla pek çalışmadım. Bu nedenle isim kutucuğu(textbox) nasıl seçilir bilemiyorum. Basit bir kodu var; ama araştırmak gerek. Bilen bir arkadaş eklerse ben ilgili satıra yerleştiririm.
txtADI.setfocus

olacak sn leumruk.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Teşekkür ederim Syn. hsayar,
İlgili dosya güncellenmiştir, yeniden indirebilirsiniz. Kayıt yoksa, imleç isim kısmına geçer.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Dosya bir kez daha güncellenmiştir. İlgili yerden indirebilirsiniz.
Syn. turk4545,
Kayıt ve bul komutlarında tc numarası baş olduğunda da işlem yapıyordu, bu kodlara kutu boş olduğunda işlem yapmaması yönünde satırlar ekledim. Önemli bir ayrıntı.