Hasta Sevk Programi

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2003
merhabalar bir hasta sevk programı bulduk ama şöyle bir sıkıntımız var. hastaneden öğrencilerimizin anne ve baba isimlerini de istiyorlar. bu programa böyle bir sütün eklemeye çalıştık yapamadık. okul numarası ve sınıfı sütünlarını anne adı ve baba adı olarak değiştirmeye çalıştık o da olmadı. yardımcı olursanız sevinirim.
not:200 öğrencim var

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

dediğinize göre öğretmensiniz sanırım. Hocam yardımcı olacak çok arkadaş çıkar da, malzeme nerde? Neyin üzerinde çalışılacak ta eklentiler yapılacak?

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
merhabalar bir hasta sevk programı bulduk ama şöyle bir sıkıntımız var. hastaneden öğrencilerimizin anne ve baba isimlerini de istiyorlar. bu programa böyle bir sütün eklemeye çalıştık yapamadık. okul numarası ve sınıfı sütünlarını anne adı ve baba adı olarak değiştirmeye çalıştık o da olmadı. yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar,

Sn: kadir03 verdiğiniz hasta kağıdını (şekil bakımından nasıldır ,üzerinde neler var, neler eklenebilir) ekleyebilirseniz. Daha anlaşılır olacağını düşünüyorum. ya da bulduğunuz hasta sevk proramını eklerseniz daha iyi olur. Çünkü dosya eklendiği zaman daha çabuk cevaplar alınıyor.

Kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2003
çok özür dilerim ama dosyayı gönderemedim hata veriyor. 7 eklentiden 743 kb mı mb mı ne kullanılıyor diyor. ne yapmam lazım acaba

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyayı zip veya rar olarak sıkıştırarak ekleyin.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2003
denedim hepsini ama olmuyor print screen ile resmini çekip worde aktardım hatayı anlayabilirseniz yardımcı olursanız sevinirim

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sayın kadir03

Eklemeye çalıştığınız dosya 743 kb.
Foruma ekleyebileceğiniz dosya boyutu 500kb. ile sınırlıdır.

Sayın leventm'in dediği gibi dosyanızı zıp veya rar ile sıkıştırıp o şekilde eklemeye çalışın.