Her sekmedeki aynı tarz tablodan tek liste oluşturma

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-03-2025
Merhaba sayın hocalarım
Ekteki çizelgede isteğimi açıkladım (Tek Liste) Sekmesinde.
Sorumda 1-2-3 günü içeren sekme hazırladım. benim çalışmalarımda 31 e kadar çıkıyo
her bir sekmede aynı tarzda veriler var.
bu değerleri Tek Listeye formülleyip atmak istiyorum ama yapamadım.

Ekli dosyalar

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
Sayın Muygun Hocam Teşekkür ederim formülemeleriniz için. buna benzer çözümlerle bana daha öncede yardımcı oldunuz.
sizden bir isteğim daha olucak 08.09.2009 tarihli saat 19:54 de foruma yönelttiğim (her sekmede aynı tarz tablodan tek liste oluşturma) sorum vardı henüz bi yanıt alamadım siz sayın hocalarımdan o da kapsamlı bi istekti galiba. incelermisiniz o sorumu
Ya da Hocan Sizin bana çözdüğünüz kamyon dağılım çizelgesi varya her sekmedekikamyon dağılımlar şablonu sizin yaptığınız şekilde olan sekmelerden tek bir ana liste oluşturmak istiyorum.

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Sayın Muygun Hocam Teşekkür ederim formülemeleriniz için. buna benzer çözümlerle bana daha öncede yardımcı oldunuz.
sizden bir isteğim daha olucak 08.09.2009 tarihli saat 19:54 de foruma yönelttiğim (her sekmede aynı tarz tablodan tek liste oluşturma) sorum vardı henüz bi yanıt alamadım siz sayın hocalarımdan o da kapsamlı bi istekti galiba. incelermisiniz o sorumu
Ya da Hocan Sizin bana çözdüğünüz kamyon dağılım çizelgesi varya her sekmedekikamyon dağılımlar şablonu sizin yaptığınız şekilde olan sekmelerden tek bir ana liste oluşturmak istiyorum.
Syn modoste;
tabloyu incelediniz mi?

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
hocam buraya bu sorumun cevabını inceledim. cevaplamakta geciktim kusura bakmayın.
emeğinize sağlık çok teşekkür ettim