sarı boyalı yere 1.ve 2. satırdaki verileri yazdırmak istiyorum fakat her veriyi 1 kez yazdırmak istiyorum.a stünu hariç diğer sütunlarda 1.2 satır aynı fakat a sütununda farklı
s sütununa 1 leri kendimiz girmemiz gerekiyor bunu nasıl aşarız a1 j2 arası girildiğinde herşey otomatik çıksın başka bir işleme gerek kalmasın bu mümkünmüdür hocam?
bu arada buraya kadarki yardımlarınız için de çok teşekkür ederim
Syn muddybank;
Tablonuzdaki örnekte A:J aralığı kadar veriniz olacağını varsaymıştım. Bu isteğinizi nerde ve hangi şekilde kullanacağınızı belirtseydiniz belki farklı çözüm önerim olabilirdi.
A1:J1 aralığı 10 hücre , A2:J2 aralığı da 10 hücre eder 20 hücre
sizin belirlediğiniz sarı alan ise A:R aralığı 18 hücre Üstteki 2 satıra tümüyle farklı veri yerleştirseniz sarı alana bunu yerleştirmek mümkün değil (2 veri açıkta kalacak)
Ekli tabloda A1:R2 aralığına yazacağınız farklı verilerin ilk 18 adedi A12:R12 alanına yerleşecektir.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.