İçinde veri bulunan excel dosyalarını har açtığımda ikinci bir (yazıyla isimli) bir ikinci bir excel dosyası açılıyor. Mesela bordro programını açtığımda durum çubuğunun altında iki adet açılmış dosya görünüyor. Biri Bordro diğeri yazıyla dosyası. Masa üstünde excel kısayolu var onu açtığımda...
Merhaba kayıtlı bir excel dosyası açtığımda açtığımda excel sayfası ve ayriyeten boş gri bir sayfa açılıyor. Bu gri sayfayı kapatınca yazılı excel dosyasıda kapanıyor. Bir türlü gitmiyor yardımcı olur musunuz ?
Bilgisayarımda kayıtlı bulunan içi dolu olan bir excel dosyasını açtığım zaman içindeki bilgiler gelmiyor sadece üstte bulunan (dosya düzen vb ) geliyor iç kısmı gri renkte boş olarak açılıyor dosya içersindeki bilgileri göremiyorum.Neden kaynaklandığını bulamadım forumda da aradım bu konu...
Değerli Arkadaşlarım Merhaba Bilgisayarıma Excel 2016 sürümünü sıfırdan tekrar yükledim. Daha önce excelde bos sayfa açsam bile arka planda PERSONAL.xlsb dosyası otomatik açılırdı. Şimdi açılmıyor. Birçok otomatik makrolarım devre dışı kaldı. Forumda da arama yapmama rağmen çözüm bulamadım...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.