merhaba arkadaşlar web sitine topluca ürün eklemek için excel kullanıyorum.
B2'de ürün adı D2'de ürün özellerikleri mevcud. Ürün özellikleri kısmında html içerik var. ben html içerik arasına b2'yi nasıl çağırabilirim. kod aşada B2 YAZAN Yere = ile çağırdım ama olmadı. yardım ederseniz çok sevinirim. 1500 ürünü tek tek eklemek bayaa zamanımı alacak.
B2'de ürün adı D2'de ürün özellerikleri mevcud. Ürün özellikleri kısmında html içerik var. ben html içerik arasına b2'yi nasıl çağırabilirim. kod aşada B2 YAZAN Yere = ile çağırdım ama olmadı. yardım ederseniz çok sevinirim. 1500 ürünü tek tek eklemek bayaa zamanımı alacak.
Kod:
<p style="text-align: center;">
</p>
<h3 style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, sans-serif; text-align: center;">
=B2</h3>
<h3 style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, sans-serif; text-align: center;">
<span style="font-size: 16px;"><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;"><span style="color: rgb(255, 0, 0);"><strong>STOKTAN AYNI GÜN TESLİM... </strong></span><br />
Saat 18:00'a Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargolanır</span></span><br />
<span style="color: rgb(255, 0, 0); font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 16px;">TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR</span></h3>
<p>
</p>
<p>
</p>