Hücre karıştırma kod düzeltme.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
Ekli dosyada tablolardaki hücreler kriter sayfasında belirtilen ölçütlere göre yer değiştiriyor. Bu yer değiştirme işleminde değişiklik yapılması gerekiyor. Açıklama uzun olduğu için, açılamayı ekli dosyada yaptım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
Saygılar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Ekteki dosyayı değiştirdim. A şıkkında sorun yok, diğer şıkların dağılımında problem var. Açıklamayı ekte yaptım.

Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
sn leumruk tablonun işlevi nedir?
anladığım şu
Bir sınıfı test usulü yazılı yapacaksınız, Aynı soruları soracaksınız(Kaç adet Soru)
Aynı soruların A-B-C-D gibi yazılı kağıtları için karışmasını ve cevap nanahtarlarının bir sayfada tutulmasını istiyorsunuz.
Eğer doğru anlamış isem Bayramdan sonra değişki bi,r yöntemle sonuca ulaşabilirim.

YAZILI SAYFASINDA;
Soru / Doğru Seçenek/ Yanlış1 Seçenek/Yanlış2 Seçenek/Yanlış3 Seçenek/Yanlış4 Seçenek

başlıklarını ekleyip ona göre karışım hazırlanabilir.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Aynı soruların şık kısımları, örnekte belirttiğim kritere göre yer değiştirecek. Yani gruplarda aynı sorunun şıkları farklı yerlere denk gelecek; fakat bu benim belirlediğim kritere göre olacak. Daha sonra yine benim belirlediğim kritere göre sorular yer değiştirecek.
Cevap anahtarı işini hallettim. Fakat eklediğim dosyada dağılım benim belirlediğim kriterlere göre olmadığından yanlışlık çıkıyor.
ilginizden dolayı teşekkürler.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sıkıntı cevap anahtarından kaynaklanıyormuş, dağılımda bir problem yok. İlgilenen olduysa kusura bakmasın.