Merhabalar. Kendimce hazırladığım internet üzerinden bakarak oluşturduğum bir doğrudan temin excel dosyasında sona geldim ancak bir iki eksiğim var. Yardımlarınızı beklemekteyim. Birincisi ekte sunduğum dosyada kitaplar halinde sayfalar mevcut. Hücre kilitleme olayı ilk kitap olan ihtiyaç listesinde işe yaramasına rağmen boş olduğunda otomatik kapanan hücre kitaplarında hata vermekte ve işe yaramamaktadır. Tek tek hücreleri seçip yaptıysamda olmadı. İnternette terfi programları var onlarda oluyor ama nedense ben yapamadım. Bu dosyaların vba ları şifreli olduğundan da kodlara ulaşamadım. Bu mümkün müdür. Kitaplarda sarı renkli tarih bölümleri hariç tamamının başkalarının müdahalesi ile silinmesini istemediğimden yapmak istedim.
İkincisi de Otomatik satır ve sütun genişletme.. Bununla ilgili kodlarda var ama sanırım bu birleştirilmiş hücrelerde olmuyormuş. Var ise bununla ilgili de yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
İkincisi de Otomatik satır ve sütun genişletme.. Bununla ilgili kodlarda var ama sanırım bu birleştirilmiş hücrelerde olmuyormuş. Var ise bununla ilgili de yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Doğrudan Temin Boş.rar
drive.google.com