DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=DOLAYLI("N" & (SATIR(A1)-1)*5+6)
Formülün genel yapısını değiştirmeyeceğini düşünerek pek dikkat etmemiştim. Teşekkürler.5 hücre diyorsunuz ama 1.veri ile 2. veri arasında 5 değil 4 satır farkı var.
=SAĞDAN(DOLAYLI("Sayfa1!A"&(SATIR()*5)-EĞER(SATIR()=1;4;5));7)
=SAĞDAN(DOLAYLI("Sayfa1!A"&(SATIR()*5)-4);7)
Yardımınız için teşekkür ederim. Sayenizde halloldu.Eğer ilk veriniz 1. ve sonrakiler sürekli 5'in katları şeklindeki satırlarda (1, 5, 10, 15, ) ise;
İlk veriniz 1. ve sonrakilerde 5'er hücre atlayarak gidiyorsa (1, 6, 11, 16 ) ;Kod:=SAĞDAN(DOLAYLI("Sayfa1!A"&(SATIR()*5)-EĞER(SATIR()=1;4;5));7)
formülünü uygulayın ve aşağı doğru çoğaltın.Kod:=SAĞDAN(DOLAYLI("Sayfa1!A"&(SATIR()*5)-4);7)
Sonuca ulaşmanızı da zaten beklemiyordum. Madem dosya ekleme hakkınız var bunu neden yapmadınız ?Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler, fakat sonuca ulaşamadım. Sorumu basit bir çalışma kitabı ile açıklamaya çalıştım.
=SAĞDAN(DOLAYLI("Sayfa1!A" &(SATIR(A1)-1)*5+1);7)
Dosya ekleme işlemini 2. mesajımda yaptım ve sizin gibi yardımcı olmak isteyen bir arkadaşımızın yardımıyla sorun çözüldü. İrdelemeye gerek yok diye düşünüyorum. Cevabınız için tekrar teşekkürler.Sonuca ulaşmanızı da zaten beklemiyordum. Madem dosya ekleme hakkınız var bunu neden yapmadınız ?
2 mesajda bu iş biterdi. Ben yine kendi mantığımı söyleyim
Kod:=SAĞDAN(DOLAYLI("Sayfa1!A" &(SATIR(A1)-1)*5+1);7)