Hücre - Sayfa ilişkisi ile ilgili bir soru

Excel Vers. ve Dili
Office 365 EN
Yardım isteyeceğim konunun ne olabileceğini bilemediğim için yeni konu açıyorum, öncelikle daha evvelden açıklanmışsa kusuruma bakmayın.

Ben Excel'e ilk sayfası ana sayfa olmak üzere, müşterilerim kadar sayfa eklemek ve bu sayfalarda örneğin (ikici sayfa A müşterime ait) A müşterisinin firma adını, adresini, alacağını vereceğini, telefonunu vb. tutacağım. Böyle böyle Z müşterisine kadar sayfalar yapacağım. Buraya kadarını yapabiliyorum. Esas sorum ise şudur;

Firma adı olarak özelleştirdiğim B1 hücresine müşterim olan "A" adını yazdığımda, Excel "A" müşterisinin bulunduğu sayfadan istediğim bazı özel hücreleri "Ana Sayfa" olarak düzenlediğim sayfanın aynı hücrelerine denk getirecek.

Hücre hücre olmazsa da, B1 hücresine müşterim olan "A" adını yazdığımda, Excel "A" müşterisinin bulunduğu sayfayı olduğu gibi ana sayfaya getirebilir.

Böyle bir formül var mıdır, şimdiden teşekkür ederim.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
.

Sorunuzu bir örnek dosya ekleyerek desteklerseniz, bir yolu bulunur.

.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 EN
Kusura bakmayın şehir dışında çıkmam gerekti, o yüzden anca dosyayı atıyorum. Açıklama yazdım elimden geldiğince, umarım yardımcı olur ve siz de bana yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba,

Adrsi bilgisi için deneyin,
Kod:
=DOLAYLI(B1&"!B2")

Excel Vers. ve Dili
Office 365 EN
Verdiğiniz bilgi dahilinde excel çalışma sayfamda bazı değişiklikler yaptım.

Teşekkür ederim öncelikle, eğer varsa geliştirilmesi gereken bir yer söylerseniz memnun olurum.

Ekli dosyalar

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Verdiğiniz bilgi dahilinde excel çalışma sayfamda bazı değişiklikler yaptım.

Teşekkür ederim öncelikle, eğer varsa geliştirilmesi gereken bir yer söylerseniz memnun olurum.
Merhaba,

Tam olarak istediğinizi karşılıyor sanırım.

İyi çalışmalar.