hücre üzerine gelince resim açılsın

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 enterprise
merhaba sorum şöyle; bir hücre içerisine örneğin "Ahmet" yazdım mouse ile Ahmet hücresinin üzerine gelince bir resim penceresi açılsın ve bu pencerede benim istediğim resim görünsün. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 enterprise
arkadaşlar bu benim için çok önemli excel'de böyle birşey yapabilir miyim? lütfen yardım

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
Selamlar,

Ekteki dosyayı incelermisiniz ?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 enterprise
ya saol kardeş ya bunu deniyordum ama ben sağ kliği açıklama alanının içine yapıyordum. işim görülmüştür eyvallah çok saol

Excel Vers. ve Dili
2019
13-11-2024
Gerçekten çok güzel bir paylaşım ellerine kollarına sağlık

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
19-02-2026
Rica ederim.
Kolay gelsin
İyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 enterprise
üstad işim görülmüştü ama şimdi de şöyle bir sorunla karşılaştım; 1 ve 5 arasındaki tüm satır ve sütunları dondurdum, a1'e 'resim' yazdım ve açıklama ekledim, açıklama zeminine söylediğin şekilde istediğim resmi koydum üzerine gelince rasim otomatik açılıyor ancak 1 ve 5 arasını dondurduğum için sağdaki kaydırma çubuğunu aşağı doğru çekince açıklamamın dondurduğum kısımda kalanı görünüyor diğer kısmı gizlenen satırlarla beraber kayboluyor, bi çözümü var mı? teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 enterprise
hücre üzerine gelince resim açılıyor ancak.....

üstad işim görülmüştü ama şimdi de şöyle bir sorunla karşılaştım; 1 ve 5 arasındaki tüm satır ve sütunları dondurdum, a1'e 'resim' yazdım ve açıklama ekledim, açıklama zeminine söylediğin şekilde istediğim resmi koydum üzerine gelince rasim otomatik açılıyor ancak 6. satırı seçip bölmeleri dondur dediğim zaman sağdaki kaydırma çubuğunu aşağı doğru çekince açıklamamın dondurduğum kısımda kalanı görünüyor diğer kısmı gizlenen satırlarla beraber kayboluyor, bi çözümü var mı? teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Konu zaten aşağıdaki linkte işleniyormuş...Yeni bir Başlık açmak gereksiz olmuş.Konu bütünlüğü bu şekilde dağılmış.Yönetici arkadaşlar konuyu taşıyacaklardır.İyi çalışmalar.

İlgi ve dikkatiniz için teşekkürler sn ozgretmen

Moderatör tarafında düzenlendi:
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 enterprise
haklısınız biraz sabırsızlık oldu kusura bakmayın.

Excel Vers. ve Dili
7
Gerçekten harika ve çok işime yaradı Allah razı olsun inşallah