- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 30-10-2024
Merhaba;
Formdaki üstadların yardımıyla aşağıdaki kodlar yazıldı.
Ancak bu kodlar ile "Dekont" Sayfasında düğmeye tıklatınca D4 hücresinde "EGF_Detayı" sayfasında veriyi buluyorum.
Bu sayfada Kontrol sütununa "OK" yazıdırıyorum.
Kontrol sütununda verı bulunup "OK" yazdıktan sonra sadece H sütunundaki bu hücrelerde veri kalıp formül silinmiyor. ( Veriyi bulup Ok gelecek ve formül hücrede sılınecek.. bu sekılde devam edecek..)
Her arama sonunda verının bulunup formullerın sılınmesı için kodda nasıl bir düzenleme yapabilirim.
Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz.. Burada takıldım kaldım.. Ornek dosyam ektedir..Konu benim için çok önemlidir...
Sub Resim1_Tıklat()
Dim k As Range, sonsat As Long, sh As Worksheet
Set sh = Sheets("EGF_Detayı")
sonsat = sh.Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row
Set k = sh.Range("B4:B" & sonsat).Find(Sheets("Dekont").Range("H4").Value, , xlValues, xlWhole)
If Not k Is Nothing Then
k.Offset(0, -1).Value = Sheets("Dekont").Range("B4").Value
End If
sh.Select: Range("A1").Select
End Sub
Saygılarımla
SKaan
Formdaki üstadların yardımıyla aşağıdaki kodlar yazıldı.
Ancak bu kodlar ile "Dekont" Sayfasında düğmeye tıklatınca D4 hücresinde "EGF_Detayı" sayfasında veriyi buluyorum.
Bu sayfada Kontrol sütununa "OK" yazıdırıyorum.
Kontrol sütununda verı bulunup "OK" yazdıktan sonra sadece H sütunundaki bu hücrelerde veri kalıp formül silinmiyor. ( Veriyi bulup Ok gelecek ve formül hücrede sılınecek.. bu sekılde devam edecek..)
Her arama sonunda verının bulunup formullerın sılınmesı için kodda nasıl bir düzenleme yapabilirim.
Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz.. Burada takıldım kaldım.. Ornek dosyam ektedir..Konu benim için çok önemlidir...
Sub Resim1_Tıklat()
Dim k As Range, sonsat As Long, sh As Worksheet
Set sh = Sheets("EGF_Detayı")
sonsat = sh.Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row
Set k = sh.Range("B4:B" & sonsat).Find(Sheets("Dekont").Range("H4").Value, , xlValues, xlWhole)
If Not k Is Nothing Then
k.Offset(0, -1).Value = Sheets("Dekont").Range("B4").Value
End If
sh.Select: Range("A1").Select
End Sub
Saygılarımla
SKaan
Ekli dosyalar
-
52 KB Görüntüleme: 5