Hücrelerdeki değeri liste kutusuna nasıl aktarabilirim?

Excel Vers. ve Dili
office 2003
MNerhaba Arkadaşalar , ekte verdiğim dosyada D9 E9 F9 hücrelerine veri girdikten sonra "veri kasama aktar" diyor ve veri hemne aşağısında bulunan liste kutusuna aktarılıyor.
bunu nasıl yapabilirim.
Yani benim yapmak istediğim basit bir kasa uygulaması. ( forumda çok var ama hepsi değiştirmeye kilitli ve ayrıntılı)
Benim istediğim her kasa hareketini aynı yerden gireyim kasaya aktar diyeyim. ve kasaya aktarıncada o aktarımlar ekteki örnekteki gibiliste kutusuna aktarılsın?
arkadaşlar sorunum daha iyi anlaşılsın diye kitap1 ismindebir excel dosyası da ekledim.ve onun içine açıklamayı yazdım. cvplarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
olanak

arkadaşım çalışma kitabın kilitli,vba kilitli nasıl yardım edebiliriz bir yol gösterir misin bize ayrıca bu olay yapılabilir ancak kilitleri açarsan ii çalışmalar...

Excel Vers. ve Dili
office 2003
arkadaşım çalışma kitabın kilitli,vba kilitli nasıl yardım edebiliriz bir yol gösterir misin bize ayrıca bu olay yapılabilir ancak kilitleri açarsan ii çalışmalar...
:)
evet kilitli biliyorum.çünkü sayfa bana ait değil. ben onu örnek olsun diye ekledim.
bende o örnekteki gibi ibrşeyler yapmak istiyorum ama nasıl yapbileceğimi bilemiyorum ?