şimdi o bir veri için kullanışlıda istediğim Sabit numarayı seçeceğim gönderilen bir numarayı seçeceğim bunlar sabit numara solda, gönderilen numara sağda olacak şekilde 20 haneli seri numarası olacak, aşağıya doğru indirdirçe de gönderilen numaranın 4 haneli 5 haneli 6 haneli olması farketmeden solda sabit sayı solda gönderilen sayı aradaki sıfırları excel kendisi ayarlacak şekilde bi formül varmı? şimdiden teşekkürler.
Dosyayı incelediğimde de aynısı gözüküyor kimisi 20 haneli kimisi 18 haneli kimisi 16 haneli SAP de ben seri numarası kodunu bulmam için 20 haneli olmalı. İlk satıra 4 sıfır koymak yeterli ama 2. satıra 6 sıfır koymam lazım 6. satıra 8 sıfır koymam gerekiyor. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Merhaba.
Değişik bir yoldan buldum.Bunu kullanmanız dağada doğru olacak.Çünkü bir sütuna 0 ları yazmanıza gerek yok.Benim eklediğim dosyada G7 hücresine aşağıdaki formülü giriyorsunuz.İşelm tamamdır.Kafayı buna takmıştım.Acaba ben kendi bildiklerimle bu problemi en kısa ve en doğru şekilde nasıl çözerim diye .Şimdi oldu.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.