DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target, [C1]) Is Nothing Then Exit Sub
MsgBox "C1 Hücresine Çift TIKLADINIZ", vbInformation
'Yapmak istediğiniz işlemler için gerekli kodları bundan sonra yazabilirsiniz
End Sub
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [B1]) Is Nothing Then Exit Sub
MsgBox "B1 hücresinde değişlik yaptınız"
End Sub
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A1]) Is Nothing Then Exit Sub
MsgBox "A1 Hücresini Seçtiniz", vbInformation
End Sub
Internette bir siteye yapistiracagim iş yerimin kendi sitesineBahsettiğiniz aralıkları kopyalayınca bir yere yapıştıracak mı?
Manuel olarak kendim yapistiracagimInternette bir siteye yapistiracagim iş yerimin kendi sitesine
Ben sadece BM7 DEGISNCE CA7_Y7 YI KOPYALAYABILDIM DIGER HUCRELERI YAPAMADIMManuel olarak kendim yapistiracagim
EvetÇalışma kitabını kaydedecek demişsiniz. Kaydetme sonrası kitap açık mı kalacak?
Option Explicit
If Intersect(Target, Range("BM7:BM" & Rows.Count)) Is Nothing Then Exit Sub
If Target.Value <> "" Then
ThisWorkbook.Save
Range("Y" & Target.Row & ":CA" & Target.Row).Copy
End If
End Sub
Hücrede işlem yapınca tabloyu kaydediyor fakat kopyaladığı hücreler yanlış oluyor bm7 de işlem yapınca CA7 VE DY7 ARASINI kopyalamiyorİşlemi yapacağınız sayfanın kod bölümüne uygulayıp deneyiniz.
C++:Option Explicit Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Intersect(Target, Range("BM7:BM" & Rows.Count)) Is Nothing Then Exit Sub If Target.Value <> "" Then ThisWorkbook.Save Range("Y" & Target.Row & ":CA" & Target.Row).Copy End If End Sub
Ben her saat başı değer giriyorum bu hücreyi girdiğimde CA VE DY ARASI kopyaliyacak 24 saat olduğundan bir günde 24 kez bM7 den başlayıp bm8 ,bm9...bm30 diye bm hücrelerinde saat başı işlem yapıyorum olayın özü bu hocamHücrede işlem yapınca tabloyu kaydediyor fakat kopyaladığı hücreler yanlış oluyor bm7 de işlem yapınca CA7 VE DY7 ARASINI kopyalamiyor
Bende yanlış yazmışım Y7 yazmışım DY7 olcak ben kodda duzelttim gene olması
Atıyorum bm10 islam yapınca CA10 VE DY10 Kopyaların en son BM30 da sonlanacak yani 24 adet
Option Explicit
If Intersect(Target, Range("BM7:BM30")) Is Nothing Then Exit Sub
If Target.Value <> "" Then
ThisWorkbook.Save
Range("CA" & Target.Row & ":DY" & Target.Row).Copy
End If
End Sub
Elinize saglik hocam çok teşekkür ederim calistiDeneyiniz.
C++:Option Explicit Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Intersect(Target, Range("BM7:BM30")) Is Nothing Then Exit Sub If Target.Value <> "" Then ThisWorkbook.Save Range("CA" & Target.Row & ":DY" & Target.Row).Copy End If End Sub
Merhabalar exellde gizli olmayan sayfaları ana sayfa haric masa üstüne Faaliyet Raporu diye çalışma kitabı oluşturup oraya taşıyacak makroya ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.