Aşağıda bağlantı dosyasında bulunan kodu internetten buldum. Kodun bütün koşullardan bağlantısı kesilerek sadece takvim kodu kalsın, takvim kodunun w1 hücresine atamak istiyorum ( hücre kodu değişebilir.)
Ömer hocam, baktım site buldum güzel çalışmalar bu resmî tatil vs göstermesi işimi çok kolaylaştırıyor. Bu kodlarda değişiklik yapma şansımız yok mu ? Olursa size zahmet yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden
söylediklerinizi yaptım tek olarak çalışıyor. ama hücreyi değiştirmeme rağmen belirttiğim hücrede çalışmadı (w1 değişken olabilir) ben yapamadım sanırım son olarak kontrol edebilir misiniz bide mümkünse söylediğiniz kontak bantlar kodu ile takvim kodunu birleştirmek...
Ömer hocam tarif ettiğiniz gibi silmeyi yaptım sorun yoktu.
Sanırım yanlış anladınız, hücreyi değiştiremedim kodda değişmeme rağmen belirttiğim hücrede çalışmadı (w1 değişken olabilir) ben yapamadım sayfa adından mı bilemedim.
Son olarak kontrol edebilir misiniz bide mümkünse söylediğiniz kontak bantlar kodu ile takvim kodunu birleştirmek başka 2 dosya daha var orada kullanmak için.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.