İçerenleri BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki gibi bir formülüm var. Ve A sütununda Giren ve Çıkan olmak üzere birden fazla hücrem var. Ben aşağıdaki formülü A sütununa göre listelemek istiyorum. Yani A sütunundaki Giren satırlarını listelemek istiyorum sadece.

Kod:
=DOLAYLI("'Kasa Defteri Hareketleri'!$C$2:$C$"&BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY('Kasa Defteri Hareketleri'!$B$2:$B)+1)

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba

Formülle sorunuzu bağdaştıramadım. Küçük bir örnek dosya ekleyip sorunuzu detaylı açıklar mısınız.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Merhaba

Formülle sorunuzu bağdaştıramadım. Küçük bir örnek dosya ekleyip sorunuzu detaylı açıklar mısınız.
Merhaba, tabii ki.
Sorunum şu; aşağıdaki gibi bir tablom var. Ve ben girenleri ve çıkanları ayrı bir tabloda listelemek istiyorum.

Girenleri ve çıkanları beraber listeleyebildiğim bir formülüm var. Aşağıdaki gibi.

Kod:
=DOLAYLI("'Kasa Defteri Hareketleri'!$D$2:$D$"&BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY('Kasa Defteri Hareketleri'!$B$2:$B)+1)
Ama ben örneğin sadece Giren kısmını listelemek istiyorum.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Dizi formülüdür.

A2 hücresine yazıp dizi formülüne çevirdikten sonra yana ve alt hücrelere yeteri kadar kopyalayın.
Hücre aralıkları yanlış ise kendinize göre değiştirirsiniz.
Kod:
=EĞERHATA(İNDİS('Kasa Defteri Hareketleri'!A$2:A$100;KÜÇÜK(EĞER('Kasa Defteri Hareketleri'!$A$2:$A$100="giren"
;SATIR('Kasa Defteri Hareketleri'!$A$2:$A$100)-SATIR('Kasa Defteri Hareketleri'!$A$2)+1);SATIRSAY(A$2:A2)));"")