Arkadaslar sitenize yeni üye oldum.Benimde bir sorum olacakti.Iki kritere uyan sonuclari nasil listeleyebilirim.Dosyam ektedir.Yardimci olan arkadaslara cok tesekkür ederim. Saygilarimla.
Ali bey ve Korhan bey affiniza siginarak bir soru daha sormak istiyorum sizlere.Yardimci olursaniz inanin cok sevinecegim.Sorum ekteki dosyadadir.Tesekkür ederim.Saygilarimla.
Merhaba
deneme yanılma yöntemiyle bu siteye gönderilen dosyalara sorunlarına ve çözümleri nasıl yapılmış formüller nasıl yapılmış onları inceleyerek öğrenmeye çalışıyorum.Belki formüllerin henüz mantıksal kurulumunu yapamıyorum ama bir çoğunu bu site sayesinde çözebiliyorum .Anlayamdığım ve çözemediğim bir konu var oda TOPLA.ÇARPIM = formül çubuğunu açıyorum TOPLA.ÇARPIMI seçiyorum örnek yukardaki dosyada deneme yapıyorum sizin söylediğiniz formülü giriyorum TOPLA.ÇARPIM(a3:a40=A2)*burdan sonrasına tekrarmı toplaçarpıma basmak gerekiyor yoksa parentezleri ellemi girmek gerekiyor gerçi ben her türlüsünü denedim bir türlü yapamadım bu konuda bana yardımcı olablirmisiniz.şimdiden teşekkürler
Korhan bey ilginize inanin o kadar minnettarim ki. Bu islem icin bana bir kod yazabilirmisiniz.Arkadaslardan birisinin sorusunda buton eklemeyi ögrendim.Gene de süpersiniz emeklerinize cok cok tesekkür ederim.Saygilarimla.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.