iki metin bir sayı toplattırma

Excel Vers. ve Dili
nt 2003 ingilizce
Merhaba excel web tr de aradım ama bulamadım. Sizden yardım almak istiyordum.
a sütununda metin b sütununda metin c sütununda sayı var. Örneğin Kadıköy den Acil servise 5 kişi gelmiş kadıköyden acil servise 3 kişi gelmiş kadıköyden kadın doğuma 4 kişi gelmiş gibi. bunun için bir tek formül oluşturabilirsek ben formülü diğer hücrelere çoğaltabilirim. dosya ektedir. teşekkürler

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba

Forumda TOPLA.ÇARPIM(SUMPRODUCT) olarak arattırınız.

Excel Vers. ve Dili
nt 2003 ingilizce
Bayılıyorum size

Arkadaşlar valla size bayılıyorum bu ne hız bu ne çabukluk ben 1 saattir bunu nasıl hesaptırabilirim diye düşünüyordum. 5 dakikada bütün hücreler formüllenmiş bi şekilde geldi. Dileyin benden ne dilerseniz

Özellikle yurttaş arkadaşım sana köyden fındık mındık, elma armut ne istersen göndereyim hatta siten varsa www.sakaryanet.net te reklamını yapayım ellerin dert görmesin.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Tüh bilseydim ben yanıtlardım, elmadan armuttan olduk :)

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Arkadaşlar valla size bayılıyorum bu ne hız bu ne çabukluk ben 1 saattir bunu nasıl hesaptırabilirim diye düşünüyordum. 5 dakikada bütün hücreler formüllenmiş bi şekilde geldi. Dileyin benden ne dilerseniz

Özellikle yurttaş arkadaşım sana köyden fındık mındık, elma armut ne istersen göndereyim hatta siten varsa www.sakaryanet.net te reklamını yapayım ellerin dert görmesin.
Hediyeniz alınmış gibi kabul edilmiştir. Teşekkür ederim.

.

Excel Vers. ve Dili
nt 2003 ingilizce
Necdet cim sen de sağol

Aynı şeyler senin içinde geçerli necdetcim
Başarılarınızın devamını diliyorum.